nefunkčný centrál
nefunkčný centrál
caute, potrebujem poradiť, nefunguje mi centrál ale iba na zadných ľavých dverách.
Zámok som mal rozobratý a motorček je funkčný, skúšal som namerať napájenie ale to je len impulz tak neviem či sa to vôbec dá.
Vie niekto poradiť ako by sa to dalo zistiť či je dobrý kábel a odkiaľ je vedený ?
Poprípade sem dať schému.
Díki
Zámok som mal rozobratý a motorček je funkčný, skúšal som namerať napájenie ale to je len impulz tak neviem či sa to vôbec dá.
Vie niekto poradiť ako by sa to dalo zistiť či je dobrý kábel a odkiaľ je vedený ?
Díki
Opel Astra H Caravan 1.7CDTI 74 kw Z17DTH r.v.2005
Opel Astra G Caravan 1.7
Opel Astra G Caravan 1.7
- Reklama
Re: nefunkčný centrál
diagnostika (tech2) by měla poznat jestli je přerušený kabel a podle kóru chyby v Tisu najít o který kabel se jednádrmpedro píše:caute, potrebujem poradiť, nefunguje mi centrál ale iba na zadných ľavých dverách.
Díki
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak ten Tech2 bude asi najlepšie riešenie, lebo situácia sa zmenila k horšiemu, teraz už nejde centrál vôbec.
Nezablikajú ani smerovky pri zamknutí diaľkovým, ale zaujímavé je, že zadné dvere (caravan) sa zamknúť dajú, normálne diaľkovým.
Myslím si že centrál je riadený z nejakej riadiačky, nevie niekto kde je umiestnená?
Nezablikajú ani smerovky pri zamknutí diaľkovým, ale zaujímavé je, že zadné dvere (caravan) sa zamknúť dajú, normálne diaľkovým.
Myslím si že centrál je riadený z nejakej riadiačky, nevie niekto kde je umiestnená?
Opel Astra G Caravan 1.7
Opel Astra G Caravan 1.7
zkontroloval si pojistky v motorovym i zadnim elektrickym centru?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
presne jak rika vojta zkus pojistky ...mel jsem nedavno problem taky nesel mi otevrit zavazadlovy prostor a byla vadna pojistka..
Opel Astra OPC
Neviete ktora poistka by to mohla byt, alebo aspon ci v kufry alebo pri motore? Poistky som pozeral ale mohlo sa stat ze som ju nevratil na spravne miesto.
dik
dik
Opel Astra G Caravan 1.7
Opel Astra G Caravan 1.7
páni tak pomohla mi rada z tohto fóra -odpojiť a zapojiť baterku- ale tie zadné dvere mi stále nejdú.
myslíte že by pomohol aj op-com ?
myslíte že by pomohol aj op-com ?
Opel Astra G Caravan 1.7
Opel Astra G Caravan 1.7
Pani tak chyba odstranena, nasiel som prerusene kable v prechodke medzi dverami a karoseriou.
Vsetko funguje, dufam ze to aj nieco vydrzi.
cauko
Vsetko funguje, dufam ze to aj nieco vydrzi.
cauko
Opel Astra G Caravan 1.7
Opel Astra G Caravan 1.7
Tak toto sa presne stalo mne zamknuty central a lave zadne dvere nezamikaju. Pozriem na tu orechodku gumovu a po odnati konektoru z dveri preseknute dva kable tak tomu hovorim dobra rada dakujem za pomoc.