Čidlo hladiny ostřikovačů
Čidlo hladiny ostřikovačů
Čau Všichni.
Mám Astru-H 1.9cdti( z19dt) výbava Elegance a chci se zeptat, má Astra čidlo hladiny v ostřikovačích?,
Dneska jsem se dostal na dno, neostřikovalo ani zadní okno, ani světlomety a na čel.okno to jen plivlo , zamrzlé ostřiky nejsou , tak proč nehlasil BC , že nemá kapalinu.
Nějak jsem se k tomu nedočetl. Má předchozí Vectra B to měla.
Díky za info.
Čau Roman
Mám Astru-H 1.9cdti( z19dt) výbava Elegance a chci se zeptat, má Astra čidlo hladiny v ostřikovačích?,
Dneska jsem se dostal na dno, neostřikovalo ani zadní okno, ani světlomety a na čel.okno to jen plivlo , zamrzlé ostřiky nejsou , tak proč nehlasil BC , že nemá kapalinu.
Nějak jsem se k tomu nedočetl. Má předchozí Vectra B to měla.
Díky za info.
Čau Roman
Astra Caravan 1.9 cdti 88Kw (8v)
- Reklama
Re: Čidlo hladiny ostřikovačů
Mám 1,6 twin/2007/ a hlásí mi to na displeji/BID/ místo rádia i místo ukazatele spotřeby.Mám to v polštině a upozorňuje na - stav kapaliny ostřikovače - přeloženo.Doliješ zmizne
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
Od M.R.2006 bol kontrolný systém za príplatok cca1000Kč( v tom bolo aj čidlo sledovania hladiny v nádobe ostrekovačov). Ale ak tam máš privedenú kabeláž, niie je problém. Kúpiš samotné čidlo, osadíš do nádržky, pripojíš na kabeláž a máš to. Pozri pri nádržku, či tam máš privedenú kabeláž ukončenú konektorom pre napojenie čidla.
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
nemaj to všechny astry, zřejmě je to i tvuj případ
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Pozri sa zhora na nadrzku ostrekovacov a mal by si tam mat objednavacie cisla - s čidlom a bez čidla
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Mám rv 2006 a nedávno mě to hlásilo taky nízká hladina v ostřikovači . Tak jsem tam vrazil trychtýřek a říkám si , asi bude už prázdná , tak doliju . Tak jsem lil bez myšlenek a ono tam chybělo asi jen 0,5 l kapaliny - samo , že jsem přelil
Na kolik litrů ta nádoba vůbec je ??
PS - bez ostřikovače světlometů
Na kolik litrů ta nádoba vůbec je ??
PS - bez ostřikovače světlometů
Naposledy upravil(a) bubo dne 19 led 2010, 22:13, celkem upraveno 1 x.
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Mne tam vojde toho dosť. Ja mám ale ostrekovanie svetlometov možno je v tom rozdiel. Pozriem v návode.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
s ostrekovačmi svetiel má 4.0l, bez 2.4l
Insignia 2.0T opc paket
A není to nějak divné , když mám teda tu 2,4l , ubyde asi 0,5l a už to hlásí nedostatek kapaliny ??
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
to je divný, čidlo je u dna
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz