Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak budeme mít v Čechách minimálně jedno Ferrari 458 Italia Dnes u nás platil chlapík zálohu do Scuderie Praha...
- Reklama
No takhle tady jeden frajer driftoval u nás v ulici v zatáčce a skončil na zahradě těch lidí, co bydlej za zatáčkou - a to maj velkej neprůhlednej plot...
Ježiš, co s tim ??? Kolik je taková záloha?giby píše:Tak budeme mít v Čechách minimálně jedno Ferrari 458 Italia Dnes u nás platil chlapík zálohu do Scuderie Praha...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Terezka škoda že nie je zimný zraz povozil by som ťa
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Pepino !!!!! Ja som myslel na aute
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kluci, už zas? Já myslela, že tuhle dvojsmyslnou debatu už jsme si jednou odbili . Ale jako svezla bych se v nějakym pěknym autíčku, ale nechtěla bych to domu. Za ty prachy už bych chtěla víc plechu .
Btw, dneska jsem koukala na fotky Hondy CR-Z a ten vnitřek teda bomba! Hybrida bych brala. A taly Golf coupé, zezadu je to bavorák, zepředu audi !
Jinak Astrule dneska v noci v garáži a ráno startovala jak vzteklá narozdíl od včerejška. Ještěže jí mám celej den v podzemní na metru, jinak bysme se zas trápili. Dokonce i ostřikovače už fungujou, asi to jen zamrzlo, hlavně že to má bejt nemrznoucí asi do -20...
Btw, dneska jsem koukala na fotky Hondy CR-Z a ten vnitřek teda bomba! Hybrida bych brala. A taly Golf coupé, zezadu je to bavorák, zepředu audi !
Jinak Astrule dneska v noci v garáži a ráno startovala jak vzteklá narozdíl od včerejška. Ještěže jí mám celej den v podzemní na metru, jinak bysme se zas trápili. Dokonce i ostřikovače už fungujou, asi to jen zamrzlo, hlavně že to má bejt nemrznoucí asi do -20...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Ježiš, co s tim ??? Kolik je taková záloha?[/quote]
Třeba to je na reprezentaci firmy... Záloha je 25.000,- EUR
Třeba to je na reprezentaci firmy... Záloha je 25.000,- EUR
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vcera dostala Astrica komplet nove brzdy od ATE
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se jedeme podívat na opět novou práci! www.espanola.cz
Jinak nás taky čeká příští týden výměna předních kotoučů!
To měníš jak ponožkyOton píše:Dneska se jedeme podívat na opět novou práci! http://www.espanola.cz
už není