Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No u nas to zase tak hrozne neni, cekal jsem vetsi snehovou nadilku
- Reklama
U nás to samý, kalamita to zdaleka neni (zatim)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
brno a okolí bylo zasypany!v sobotu rano jsem se nedostal do auta.v patek celej den hustě sněžilo a večer začalo pršet.takže jsem rano přišel k autu a na něm dobry tři milimetry ledu.primrzly mi dveře a musel se pro me cestou do prace stavit kolega.silnice neprohrabany.vecer po ceste dom jsme byly rádi ze jsme dojely,protoze kopečky byly namrzly a kolikrát jsme měly co delat abychom je vyjely!tak asi tak z okolí brna!
No neda mi to abych se s Vami nepodelil o 5 min. starou perlicku. Prijel ke me kamarad s BMW 530d, rok 2000. Neco mi privezl, pokecali sme a ze jede domu. A v tom prijel dalsi znamej s VW Sharan 1.9 TDI. Tak s nim kecam v chodbe a slysim jak se kamos s BMW pokousi odjet od chodniku. Gumi svistej, BMW huci, tak sme vylezli ven a ejhle, BMW to jaksi nezvlada. Stoji na silnici u chodniku, pod nim cca 5-10 cm snehu a pokousi se tu obludu rozhejbat Tak se mu pokousime pomoct. Zepredu, zezadu a nic. Az po cca 5ti minutach se mu podarilo couvnout az na skoro cistej asfalt tesne pred vjezd ke me do prujezdu (ja vim proc si vjezd krasne udrzuju ). A az odsud se rozjel a jen tak tak odjel. Samozrejme za staleho hrabani zadnich kol, jinak obutych do novych zimaku! No a tak ze uz taky pojede kamos s VW. Ten se pro zmenu postavil do toho nejvetsiho humusu na druhe strane nasi ulice. Ale co se dalo ocekavat, parkrat si cuknul a uz si jede domu bej jedinyho problemu Tak sem si vzpomel na slova dalsiho kamarada, ktery ma 318td a rika ze na zimu BMW NEBRAT! V zatackach je to pretacivy a nic to nevyjede. Tak aspon tady sem rad ze nemam BMW protoze Astra by se s timhle odjezdem pohrala naprosto kralovsky
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No, i kdybych četl 1000 podobných příspěvků, tak od slintání nad BMW 1er, X1, X6 mi to stejně neodradí
To samozrejme Ja taky obcas uslintavam
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Já taky, za barákem máme prodejnu BMW, hned u zastávky busu, takže když jsem ještě jezdila autobusem, slintala jsem denně. Od tý doby co mám auto už jsem naštěstí tohohle pohledu uchráněná. Ale já bych stejně spíš sáhla po audince, asi Q5 nebo S5.corsaczek píše:No, i kdybych četl 1000 podobných příspěvků, tak od slintání nad BMW 1er, X1, X6 mi to stejně neodradí
Jinak, já dneska ráno jela k zubaři, na 8 ráno, takže ještě neuklidili. Před zdravotnickym zařízením 40 cm sněhu!!!, parkoviště nevidělo frézu ani z vlaku. Je to tam dost úzký a dvě klouzající auta vedle sebe prostě neprojedou. Tak jsem měla docela do dělat, abych se tam nasoukala do těch závějí a pak zas vyjet, permanentně to tam někdo túroval a nic z toho, stejně vždycky někdo musel přijít pomoct vytlačit. Ale Astra bez problémů, šikovná holka. Sice se trochu smýkala, ale vzhledem k množství sněhu paráda, byla nejlepší ze všech aut na tom parkovišti, žádný pomocníky jsme nepotřebovali.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Do BMW na zimu to hold chce xDrive nebo dva pytle cementucorsaczek píše:No, i kdybych četl 1000 podobných příspěvků, tak od slintání nad BMW 1er, X1, X6 mi to stejně neodradí
Trochu návrat zpátky 2 pytle cementu se dávaly do Lady, ne?
RE:Beavis
Ja som videl takto sa trápiť Ečkový Mercedes na jednom parkovisku za mestom. Všetci ostatný bez problémov len on behal z lopatkou okolo auta Na druhú stranu také jazdenie driftom bez použitia ručnej
Ja som videl takto sa trápiť Ečkový Mercedes na jednom parkovisku za mestom. Všetci ostatný bez problémov len on behal z lopatkou okolo auta Na druhú stranu také jazdenie driftom bez použitia ručnej
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan