Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
taky se pridavam ke gratulaci !!
- Reklama
My jsme dneska byly na zkoušce. Teda já byla, Astra na mě čekala v garáži na metru. Ale vtipná byla cesta domu, když Praha zapadala sněhem a ploužili jsme se 40 km/h. Už aby bylo jaro .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Terezko ja by som bol radšej keby snežilo u nás od obeda chčalo = pršalo
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ale zabudol som na to že som dnes sedel v novej ASTRE. Len sedel v salóne ale mám z nej skvelý pocit. Už sa teším na Coupe.
Dnes jsem si konecne po 5-dnech a zakazu navstev privezl zenu se synkem z porodnice, zatim spi skoro celej den prcek snad i v noci se hodi do klidu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloshi, kluk musi rvat jak bejk. Celou noc ti nesmi zamourit voci a pres den to samy Teprve pak je to poradnej chlap Rodice to holt musej nejak pretrpet
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Ale prd velebnosti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Gratuluju Miloshi, ale jakto, že byl v nemocnici zákaz návštěv?
My jsme do rána zapadali sněhem, komplet. A fréza co tady čistila silnice naházela asi metr sněhu před naše vrata, který taky zamrzli a nešli ani otevřít. Takže jsme přes 2 hodiny bojovali se sněhem a s vratama, střídavě já a brácha, abysme vůbec mohli vyjet ze zahrady ven. Nevim, kdy bylo naposled v Praze takovýho sněhu. Dneska v noci maj přistát moji rodiče v Ruzyni, to jsem zvědavá, začínaj tam nabírat slušnej skluz, nestíhaj čistit dráhu.
My jsme do rána zapadali sněhem, komplet. A fréza co tady čistila silnice naházela asi metr sněhu před naše vrata, který taky zamrzli a nešli ani otevřít. Takže jsme přes 2 hodiny bojovali se sněhem a s vratama, střídavě já a brácha, abysme vůbec mohli vyjet ze zahrady ven. Nevim, kdy bylo naposled v Praze takovýho sněhu. Dneska v noci maj přistát moji rodiče v Ruzyni, to jsem zvědavá, začínaj tam nabírat slušnej skluz, nestíhaj čistit dráhu.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Zakaz navstev je kvuli zloutence uz od listopadu, na prd. kod kdyz uz mas dite jedno doma a vysvetli mu ze maminka prijde az za tyden skoro
Jinak tady snehu taky dost, jsem doma jdu ven az v pondeli
Jinak tady snehu taky dost, jsem doma jdu ven az v pondeli
Pozeral som na čt24 že si užívate zimu je to naozaj také zlé , alebo to tak v spravodajstve len vyzerá