Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
Re: Čeština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
no neviem, mne sa zda realne, ak by auto stalo celu noc vonku pri minus 9 stupnov, tak aj vsetky tekutiny v aute budu mat rovnaku (alebo aspon podobnu) teplotu ako okolite prostredie ...
Opel Vectra Caravan 1,9 CDTI 110 kW, automat 6-rychl., CID, navi
- Reklama
tak ti to asi blbě měří nebo si nikdy nenechal auto přes noc v mraze venku já tam mínusový hodnoty mámpepcco píše:Je to trošku mimo témy, ale mňa zarazila teplota chladiacej kvapaliny. Coolant, tam máš -9C. Ja som nikdy nemal mínusovú hodnotu, ani som to nikdy nevidel. Podľa mňa tam není niečo v poriadku. Alebo sa mýlim?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Dík chlapi, tak to sa na to pozriem. Auto síce stojí vonku, ale pod prístreškom, kde už to tak nemrzne. No pozriem na to. Díky
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Fakt se v tom nevyznám, ale auto stojí celou noc venku v minusových teplotách, tak doufám, že je vše OK.
Určite to máš v poriadku! Ja si to začnem všímať, ako to mám, lebo doteraz som to vôbec nevnímal.
Jasné že to tak má byť veď preto sa používa v chladiči nemrznúca zmes
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
přesně tak , ale celkem sem se dobře pobavil...
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
-
- Kontaktovat uživatele:
abych usnadnil případným zájemcům orientaci v problematice počešťování navigací CD70 Navi, DVD90 Navi vozů OPEL, sepsal jsem vše na webové stránky http://www.pepas.cz. Samozřejmě budu i nadále veškeré novinky, postřehy a komentáře psát na toto fórum
Už viem prečo som si to nevšimol. Lebo keď je vypnutý kľúč, tak vždy je tam teplota coolant 73 C. A R4B4 mal určite zapnutý kľúč v 2. polohe. Tak chlapy sorry. Dúfam, že sa tu niekto nepopukal od zábavy.schumak píše:přesně tak , ale celkem sem se dobře pobavil...
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dokončil práce na lokalizaci navigací CD70 Navi, DVD 90 Navi a displejů CID a GID do slovenštiny. Přikládám několik obrázků, kompletní fotogalerii najdete na webových stránkách http://www.pepas.cz/projekty/opel-navi-sk. Samo že slovenština byla přidána ke stávající češtině, takže začíná vznikat středoevropské verze palubních systémů OPEL . K dispozici bude u RomanK a u PepaS.
A co dál? Nyní je na řadě lokalizace portálu mobilního telefonu UHP. Změnit texty už jsem zkoušel, nebude problém, ale…
2 admin: jestli mohu, navrhoval bych změnit název vlákna na Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
A co dál? Nyní je na řadě lokalizace portálu mobilního telefonu UHP. Změnit texty už jsem zkoušel, nebude problém, ale…
2 admin: jestli mohu, navrhoval bych změnit název vlákna na Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích