Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
Re: Čeština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
PepaS je prostě neuvěřitelnej
Stavím se do fronty se svým GD59 a do novýho roku nezbývá, než si přát, aby takových "pepasů" bylo víc
Stavím se do fronty se svým GD59 a do novýho roku nezbývá, než si přát, aby takových "pepasů" bylo víc
- Reklama
v servisním menu, je tady na foru o tom už napsáno hodněfanuc píše:To by som bral aj ja. Neviem prečo, ale táto informácia mi chýba. A ako ste sa dopracovali k tejto informácii na displej? Mám cd70
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
PepaS - a jak by to bylo s češtinou pro spojení CD50Phone a GID? Jinak ta teplota, co napadla Vojtu, to by...
vyborny napad s tou teplotou ... dnes som si vsimol, ze tam zobrazuje aj aktualnu rychlost (viem, viem, je to na tachometri, ale mohla by byt aj niekde zobrazena digitalne) A takisto by som celkom prijal aj udaj o napati baterky ... uvidime, co vymysli PepaS ... predsalen jedno su nase "tuzby" a druhe je, co PepaS uzna za vhodne a doprogramuje. Kazdopadne skladam klobuk pred Pepom a akonahle bude slovencina dostupna, nakopnem Oplika a idem k nemu
Opel Vectra Caravan 1,9 CDTI 110 kW, automat 6-rychl., CID, navi
-
- Kontaktovat uživatele:
v tuto chvíli to je dost velký problém, protože nevím, v jakých proměnných je uložená informace o teplotě motoru a už vůbec nevím, jak do systému zobrazení přidat další položku. Nicméně nápad je to zajímavý, tak o tom budu uvažovatvojta píše:...jakej problém by byl přidat někam na displej informaci o teplotě motoru?... Ta informace je k dispozici takže myslím nebude takovej problém ji vytáhnout a zobrazit např v záložce BC nebo třeba vedle venkovní teploty
bohužel to není otázka doprogramování. Nejprve je nutné zjistit, jak to bylo původně naprogramováno a poté je možné dělat úpravy. Ta první fáze je dost komplikovaná, je to něco jako lepit hrneček rozbitý na tisíce malých kouskůbull12 píše:…aktualnu rychlost, udaj o napati baterky ...co PepaS uzna za vhodne a doprogramuje
nic moc. GID by sice psal česky texty související s nastavením, palubním počítačem a diag. zprávami (voda, olej, žárovky, tlak apod.), ale vše, co souvisí s ovládáním CD50 by zůstalo nepřeložené. Je to stejný problém, jako u CD30, CD30MP3 – pro tyto rádia neexistují aktualizační SW CD (pokud se pletu, tak mě opravte), takže by se muselo rádio vytahovat, rozebírat a možná i pájet…Pepino_GH píše:PepaS - a jak by to bylo s češtinou pro spojení CD50Phone a GID?
PepaS prosím tě jak to vypadá s CZ pro CD70 s GD50. Díky Robert
-
- Kontaktovat uživatele:
Displej SW verze GD50 jsem zatím neměl v ruce, takže pro něj CZ zatím neexistuje. Je možné, že by šel použít SW z GD59, ale muselo by se to ověřit. Můžeš prosím vyfotit stránku s HW a SW verzemi displeje.R4B4 píše:...jak to vypadá s CZ pro CD70 s GD50
PepaS v prvé řadě díky za ochotu. Nahodím tu vše co jsem nafotil, vůbec se v tom nevyznám, můžu tě poprosit, kdybys náááhodou objevil z fotek něco nenormálního, napíšeš mi to?Musím uznat, že jsi fakt borec a držím palce v další práci. Díky Robert
Je to trošku mimo témy, ale mňa zarazila teplota chladiacej kvapaliny. Coolant, tam máš -9C. Ja som nikdy nemal mínusovú hodnotu, ani som to nikdy nevidel. Podľa mňa tam není niečo v poriadku. Alebo sa mýlim?
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1