Jako by to auto naznačovalo: "Jak ti mám ještě naznačit, aby jsi mě už prodal." Ale ono neví, že jsem se do něj zamiloval
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Jelikož se jedná o jednu společnou žárovku P21W (ztlumení vlákna pro obrysové světlo), tak zkus nejdříve vyloučit závadu na přívodu od REC. Prosvítit (prozvonit) zkoušečkou přívodní vodič, zda není někde přerušen, nebo případně špatný kontakt. Prosviť zkoušečkou (prozvoň měřákem) přímo vodič od zelené svorkovnice u REC až ke svorkovnici u zadního světla Pin3 černo-žlutý vodič. U svorkovnice XR1 v REC zelená (vlevo nahoře) je to Pin44 v druhé řadě odspodu a třetí zprava, u svorkovnice zadních světel je to Pin3 černo-žlutý vodič. Pokud to bude vpořádku, tak můžeš ještě prosvítit zkoušečkou u svorkovnice světel mezi sebou Pin3 černo-žlutý vodič a Pin4 hnědý vodič. Pokud to nebude svítit (při rozsvěcených světlech), tak pak bude závada v elektronice.Halis píše:Dobrá připomínka... test diagnostikou detekoval závadu a samozřejmě se světla nerozsvítila (zadní pravé obrysové a brzdové).
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |