Autolakovna Ústí nad Labem a okolí
Autolakovna Ústí nad Labem a okolí
Máte někdo tip na kvalitní autolakovnu v Ústí nad Labem a okolí? Jak to tak bývá, ty dobrý lakýrníci maj plno na dlouho dobředu a i když je jaro, kvést raději nechám kytky na louce než můj blatník
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autolakovna Ústí nad Labem a okolí
No to by mě zajímalo, co se s tím dá obecně dělat – nedávno jsem na své A-G objevil první stopy koroze karoserie u zadního blatníku. Jsem myslel natřít suříkem…
Jak se to tedy řeší, lze ten proces vůbec zastavit? Tohle řeší lakýrníci?
Jak se to tedy řeší, lze ten proces vůbec zastavit? Tohle řeší lakýrníci?
-
OT - oprava laku při místní korozi.
Běžný postup autorizovaných servisů:
-vybrousit
-zinkový sprej
-základ
-tmel
-lak
Pokud je koroze ve spoji plechů, místo očistí a místo přetáhnou polyuretanovým plastickým tmelem a přelakují.
Bohužel je to spíš oprava na dobu trvání záruky proti korozi než trvalá.
Z dlouhodobého hlediska se mi nejvíc osvědčuje pravidelné preventivní vystříkání voskem zejména u záhybů a přeplátovaných plechů.
případné ťukance a "kytičky" zamáznout vazelinou (prstem) a před sezónou lokálně vybrousit ,odrezovač, zatmelit, přelakovat.
Bohužel to není oprava "navždy" stává se že se ve vybroušené části koroze opět rozběhne.
-vybrousit
-zinkový sprej
-základ
-tmel
-lak
Pokud je koroze ve spoji plechů, místo očistí a místo přetáhnou polyuretanovým plastickým tmelem a přelakují.
Bohužel je to spíš oprava na dobu trvání záruky proti korozi než trvalá.
Z dlouhodobého hlediska se mi nejvíc osvědčuje pravidelné preventivní vystříkání voskem zejména u záhybů a přeplátovaných plechů.
případné ťukance a "kytičky" zamáznout vazelinou (prstem) a před sezónou lokálně vybrousit ,odrezovač, zatmelit, přelakovat.
Bohužel to není oprava "navždy" stává se že se ve vybroušené části koroze opět rozběhne.
Opel Zafira 1.8 - 88kW Royal Blue"Borůvka"
- BikerMarius
Tvoje opečovávana garážovaná astra rezne??
Jestli je to spodek blatníku tak to muže jít zevnitř ven a to mně v lakovně řekli že to nema cenu zachranovat koukal jsem nato jeste asi dva roky než to uplně prohnilo a pak dal jiné
Jestli je to spodek blatníku tak to muže jít zevnitř ven a to mně v lakovně řekli že to nema cenu zachranovat koukal jsem nato jeste asi dva roky než to uplně prohnilo a pak dal jiné
No spíš to je tím, že v roce 2012 jsem boural na pravý předek, což v Oplu opravili, ale levou stranu ne, i když to podle mě bylo potřeba a pár let to vydrželo ale už začíná kvést. Sice to není tak hrozné ale když víš, že to tam je, tak tě to prostě štve
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Snad tam nebudeš mít toto:
Ukaž to z druhý strany Já to mám jen trochu, ale chci mít auto ve 1000 stavu tak mě to vadí.