![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Něco podobného jsem měl u zafiry. Od 120 to klepalo do volantu. Když jsem koupil nové gumy, tak to nedělalo.
kde jsi sehnal ten diferák?11roman11 píše:filipek013 píše:Ahojte,
Vymena poloosi teda riesi tento problem?
Mam rovnake symptomy s trasenim volantu od 100 km/h vyssie.
prava dlha poloos ma uz celkom velku volu a teda idem ju menit no neviem na kolko to ma suvis s trasenim kolies...
hele mě se to vyřešit prozatím nepovedlo, poslední zákrok byl výměna diferáku v převodovce a znova obě poloosy a ještě horní uložení tlumičů....
výsledek je takovej že se mi přestalo klepat auto, vibrace zmizely a zbavil jsem se trhání při přidání a ubrání plynu......
Každopádně volant se mi pořád klepe. Už to není tak hrozný jako to bylo, ale furt mě to prudí když jedu dálku.
https://youtu.be/fXdppS9J-b0
zadní silentbloky jsem měl v pytli, tak jsem je vyměnil a nic se nezměnilo, je pravda že bych je mohl na zkoušku dát celý ramena, ale taky si říkám že když jsem měnil celou napravnici tak bych si všiml že ty přední jsou v háji.....filipek013 píše:U mna pomohla nakoniec vymena spodnych ramien. Vsetky silentbloky boli uz chytene, no ziadna vola pri zatrepani kolesami nebola. Viditelne poskodenie silentblokov bolo vidiet az po demontazi ramien.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |