Kolik km jste nejvic ujeli na plnou nádrž?
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik km jste nejvic ujeli na plnou nádrž?
Jednou jsem se přiblížiil skoro na 890km - nevím zda tam padne někdy těch 900km či víc...?! Normálně tak 700km, jindy spíše město/ či rychlé jízdy (člověk nikdy nemá moc času) dojezd 500-600KM.
Věřím ale tomu, že ten kdo natankuje za hranicemi nebo v německu a má lehkou nohu na těch 900- nebo 1000 se třeba dostane, je tam lepší palivo a i víc vydrží, evidentně to tu všichni ředěj bůhví čím. řepka, voda jiný svinstva. Pak to časem rezne, jako by nestačili ty tankodromy.
Věřím ale tomu, že ten kdo natankuje za hranicemi nebo v německu a má lehkou nohu na těch 900- nebo 1000 se třeba dostane, je tam lepší palivo a i víc vydrží, evidentně to tu všichni ředěj bůhví čím. řepka, voda jiný svinstva. Pak to časem rezne, jako by nestačili ty tankodromy.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Reklama
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Takže i já zkusil, kolik najedu na nádrž. Chystal jsem se na 90 km cestu a řikal jsem si že natankuju až na konci. Cca po 20 kilometrech se rozsvítilo hladové oko, po dalších 40 na mě začalo blikat, ručička palivoměru padla na nulu, dojezd na BC 0 km. Nejsem uplnej magor, před poslednim tankovánim jsem vynuloval BC, takže jsem zhruba věděl, kolik nafty jsem spálil a kolik mi tam zbejvá, ale pohled na blikající přístrojovku a nulovou dojezdovou vzdálenost na BC nebyl uplně uklidňující. Dojel jsem na benzínku s tim, že už jsem jel asi jen na výpary podle toho, jak mě auto pořád upozorňovalo. A ono ejhle, natankovaných necelých 47 litrů! A na těch cca 47 litrů ujeto 933 kilometrů. Tudíž 1000 bych měl na nádrž v pohodě dát, ale riskovat to fakt nebudu Posledních 20 km k pumpě jsem jel fakt na totálního klobouka, což se projevilo po dotankování do plné - zatím největší dojezd, co mi auto ukázalo
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Nyní dnes po natankování vzato 50litru.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Chalani na 1,9Cdti 74kw kolko robite na plnu nadrz? 800...830km,je to v poriadku,neak sa mi to zda byt malo s fiatom som robil na plnu 1100km Ale zasa tam bola tusim 60L nadrz.
Diky
Diky
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- destroyer_svk
Ja som dnes vyjazdil prvu nadrz na 17" kolesach a tankoval som opat plnu.Ked si zratam kolko som najazdil podla tachometra od predchadzajuceho tankovania a pripocitam kolko ukazuje BC (Range) tak mi skoro vyslo 900 km.Z toho je asi 2/3 dialnica a medzimesto.A to rucicka nebola uplne na nule.Natankovanych 50 litrov.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
No ja stale tankujem len do plna,a mne to vyslo na 48Litrou cca 830km,a uz blikala rezerva,tak neviem,ale diialnica tam nebola vobec,a vecsinou mesto/a do prace cca 8km
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Ahojte aby som nebol offtopic, tak spritmonitor mi ukazuje spotrebu podla tankovania cca 5.2l/100km i ked BC ukazuje okolo 5.7-6l. Na jedno tankovanie odjazdim cca 900km a jazdim iba okresky s kopou dedin po ceste.
Chcem sa ale ine spytat. Kolko km je mozne odjazdit po rozsvieteni kontrolky? Dnes sa mi rozsvietila siel som este asi 15km a k pumpe kde tankujem to mam este dalsich asi 30km.. Na ocovom volve nebol problem na rezervu odtocit este cca 100km ale toto auto este nepoznam mam ho len par tyzdnov a tak ma to zaujima..
Chcem sa ale ine spytat. Kolko km je mozne odjazdit po rozsvieteni kontrolky? Dnes sa mi rozsvietila siel som este asi 15km a k pumpe kde tankujem to mam este dalsich asi 30km.. Na ocovom volve nebol problem na rezervu odtocit este cca 100km ale toto auto este nepoznam mam ho len par tyzdnov a tak ma to zaujima..
Opel Astra H Caravan, 1.9 74kW (Z19DTL), 2010, Recaro
Rezerva by mala zacat svietit pri cca. 6L.
Gondil ty mas ten isty motor ako ja,ked das doplna a prejdes cca 130km tak o kolko ti klesne rucicka?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Mne takto a sa mi to zda neako moc,pri 200km mam cca od polky na tu prvu palicku.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw