Opel Astra H 2.0 T Sport - Solik
Re: Opel Astra H 2.0 T Sport
pěkná, jen mi nejde do hlavy tak malej výkon, máme firemní lagunu s 2,0T a ta má 205PS, jízda s ní je masakr, nenápadný rodinný auto co hrabe i na trojku
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
Motor Z20LEL je záměrně softwarově přiškrcený ve vyšších otáčkách. Zřejmě kvůli tomu, aby se vlezl do nižšího povinného ručení v Německu (je podle výkonu). Mechanicky je ale stejný jako Z20LEH, který má 147kW (200PS) a dá se bez problémů čipnout. Mě ale výkon (zatím) stačí. V nízkých a středních otáčkách je na tom prakticky stejně jako Z20LEH.
Kolik papa takovej motor?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Různě Ve městě jezdím kolem 11 litrů, okresky při rychlostech kolem 100km/h se dají dát za 8l, dálnice při 140km/h je tak 9l. Pokud se tomu ale šlape na krk tak jde jezdit za víc Např. půlhodinka v Brně na okruhu (otáčky prakticky pořád 4000-6000) bylo za průměr 18 l/100km. Pokus o ekorally na trase slouhé cca 30 km skončil se spotřebou 6,7l, ale tak bych jezdit nemohl Je to zkrátka hodně odvislé od zacházení s plynem. Motor je ale díky turbu docela pružný i v nízkých otáčkách, takže se s ním dá v pohodě jezdit kolem 2000 ot/min. Na dálnici zase hodně pomůže šestka - při 130 tacho točí jen cca 2300 ot/min. Dlouhodobou spotřebu mám 9,87 l, 60% město, 30% okresky, 10% dálnice..
Ten motor som chcel aj ja
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Nakonec jsi skončil u diesla. Odradila tě spotřeba? Původně jsem měl zálusk na 147kW verzi, ale stav auta rozhodl. Nakonec ten rozdíl není až takový a kdyby mě to začalo hodně vadit, tak se dá v pohodě načipovat
Neviem či spotreba (aj keď je tam rozdiel) ale akosi sme si sadli jeden druhému
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Soliku koukam na ty cerny plasty a k tak peknemu autu bych je dal hned do laku Jinak nemam pripominek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Možná budu divný, ale mě se to tak docela líbí Ta černá dělá ke stříbrné pěkný kontrast... A navíc jsou ty černé lišty praktické. Už vidím, jak by lakované byly za chvíli z parkoviště omlácené od dveří okolních aut.