Vánoční problém - centrál nefunguje po výměně pojistky.
Vánoční problém - centrál nefunguje po výměně pojistky.
ahoj, tak se mi vyklubal vánoční problém..asi by to ani jinak nešlo:)
Vyndal jsem z pojistkové skříně pojistku centrálu (omylem) - zasunul zpět a problém.
od té chvíle nefunkční centrál. Nezavřu dveře. Klíčem zavřu jen řidičovi. Ostatní ne.
Tlačítko na palubce je neaktivní.
Divný je, že dveře kufru zavřu klíčem!! sice neslyším zvaknutí, ale dveře jsou zavřený/otevřený.
Dají se nejak mechanicky zavřít dveře zevnitř?? Auto mám asi 3měsíce a nebyl zatím důvod to zjištovat:)
Díky za každou radu a hezký štedrý den:)
Vyndal jsem z pojistkové skříně pojistku centrálu (omylem) - zasunul zpět a problém.
od té chvíle nefunkční centrál. Nezavřu dveře. Klíčem zavřu jen řidičovi. Ostatní ne.
Tlačítko na palubce je neaktivní.
Divný je, že dveře kufru zavřu klíčem!! sice neslyším zvaknutí, ale dveře jsou zavřený/otevřený.
Dají se nejak mechanicky zavřít dveře zevnitř?? Auto mám asi 3měsíce a nebyl zatím důvod to zjištovat:)
Díky za každou radu a hezký štedrý den:)
- Reklama
Re: Vánoční problém - centrál nefunguje po výměně pojistky.
Zkus na chvili cca 15min odpojit baterii pak ji přípoj -mohlo by to pomoct
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
POMOHLO! tisíceré díky:)
jinak daji se nejak dvere zavrit mechanicky zevnitr?
Mel sem stare mondeo a tam se to resilo, tak ze se protlacily kliky dveri smerem do dveri. Tady to tak ale nejde.
jinak daji se nejak dvere zavrit mechanicky zevnitr?
Mel sem stare mondeo a tam se to resilo, tak ze se protlacily kliky dveri smerem do dveri. Tady to tak ale nejde.
dajú, zavrieš všetky dvere, otvoríš spolujadcové na palubnej doske stlačíš uzamknutie dverí a zabuchneš spolujazdcové dvere - cez vodičové dvere to nejde, ale keď píšeš že tlačítko je nefunkčné tak v tom prípade máš smolu / inak to odpojenie baterky pomáha vo viacero prípadoch akurát po každom odpojení musíš nastaviť dojazdy okien /
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Nouzové uzamčení dveří bez napájení (vyndaná baterie). Zatlačí se klíč do otvoru u všech dveří mimo řidiče (ty se zamknou klíčem), zadní výklopné dveře zůstanou bez napájení již uzamčené. Viz návod
https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view
https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Zdravím,
mám podobný problém. Nefunguje centrál. Začalo to nefunkčními dveřmi vzadu levé zadní. Poté přestal fungovat centrál komplet. Vyměnil jsem pojistku, vypojil baterku. Poté chvilku centrál zablikal a pojistka opět KO.
Co s tím? Děkuju za každou radu.
mám podobný problém. Nefunguje centrál. Začalo to nefunkčními dveřmi vzadu levé zadní. Poté přestal fungovat centrál komplet. Vyměnil jsem pojistku, vypojil baterku. Poté chvilku centrál zablikal a pojistka opět KO.
Co s tím? Děkuju za každou radu.
[i]ASTRA H 1,6 16V[/i] Z 16 XER
- Matesscotty
Měl jsem stejný problém, prvně nefungovaly levé zadní dveře a pak komplet kvůli stále vypálené pojistce. Důvodem byl ony úžasný svazek drátků ze zadních levých dveří. Asi šest jich bylo přetržených a proto dveře nezamykaly a následně drátky zkratovaly o sobe a vypalovalo to pojistku. Po opravě již vše v pořádku. Tedy kromě toho že už mi levé zadní dveře nesignalizují, když jsou otevřeny.
Tak byl to svazek drátů v zadních dveřích. Dráty jsem napojil a OK. Jsem zvědavej jak dlouho to bude fungovat.
[i]ASTRA H 1,6 16V[/i] Z 16 XER