Jaké stěrače doporučíte
Re: Jaké stěrače doporučíte
Já jsem v origo GM vyměnil gumičky z Kauflandu za 60 Kč.Polákům s Aukrem v čele upřímně moc nevěřím a platit 900 za origo Bosch se mi fakt nechce...
- Reklama
- DanielMazanec
Taky stojím za názorem, že originální stěrače jsou Bosch. Když jsem se na svém GTC podíval, tak předchozí majitel měl Bosch (bylo to na konci bílým písmem napsáno) a jsou totožné s originálními, co tam mám teď. A když jsem kupoval zadní 300mm stěrač, tak mi přišlo hodně dávat za origo cca 400kč, tak jsem objednal Bosch a při demontáži jsem zjistil, že jde opět o totožný díl, jen originál má navíc vyražený GM. Jinak úspora 250kč za totožný díl. A například vstřikovače na Z17DTH jsou buď Bosch anebo Denso. Viděl jsem na YouTube nějaký video, kde byly popsány rozdíly, pozná to každý (vedení hadiček, natočení vstřikovačů apod.) Já mám třeba vstřikování Bosch. A i například brzdové destičky, kotouče a podobný díly se nebojím brát od Bosche...dle mýho nelze s Boschem šlápnout vedle
Astra H GTC 2008 1.7CDTi (74kW) Z17DTH
Ako sa ti to podarilo? Nezlomi sa to ?pmonud píše:Já jsem v origo GM vyměnil gumičky z Kauflandu za 60 Kč.Polákům s Aukrem v čele upřímně moc nevěřím a platit 900 za origo Bosch se mi fakt nechce...
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Mám Bosch Aerotwin, dají se v klidu sehnat i pod 500Kč na netu. Za mě absolutně nej stěrače, nedá se to srovnávat se stěrači z super/hyper/mega/giga marketu, které dobře stírají akorát pár dnů.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zajímalo by mě u stálých zákazníků, kteří používají stěrače Bosch aerotwin, jestli nepociťují horší kvalitu. Mám už druhou sadu a po třech až čtyřech měsících začínají dělat proužky zbylé vody. Dříve mi vydržely bez těchto známek v pohodě přes rok. Díky.
Naposledy upravil(a) Mava dne 20 zář 2017, 15:16, celkem upraveno 1 x.
Cosmo, Z16XER, 85 kW, 2009, sedan, polokůže, tempomat, vyhřívané sedačky
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
TU sú lacnejšie, navyše po zadaní kódu VIP10 dostanete 10% zľavu
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
Ja som menil na konci aprila a zatial stieraju ako nove.Mava píše:Zajímalo by mě u stálých zákazníků, kteří používají stěrače Bosch aerotwin, jestli nepociťují horší kvalitu. Mám už druhou sadu a po třech až čtyřech měsících začínají dělat proužky zbylé vody. Dříve mi vydrželi bez těchto známek v pohodě přes rok. Díky.