Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
takže asi jo!
- Reklama
To vieš že hejOton píše:Kesi: Ty jsi musel byt ale hodnej!
U mě už byl před dvěma měsícama!A ptal jsem se ho ,jestli přijde letos ještě a normálně se mi vysmál!
Gord: Budeš mít ten volant?
A spolu z Mikulášom?
Neviem či sa nepomýlili a nemalo to patriť niekomu inému
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Vzhledem k tomu, že se poslední dobou nějak ochladilo, tak jsem přezul dneska na zimní. Ať není Zafirce zima.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Kesi
Nááádhera, úžasný! Tohle je přesně můj vkus, miluju oranžovou a kdyby se dělala astra v tý oranžový křiklavce (jako Grande Punto), už jí mám. Super. (jen pro upřesnění, abyste si nemysleli, že jsem díky oranžový levičák, to v žádnym případě)
Nááádhera, úžasný! Tohle je přesně můj vkus, miluju oranžovou a kdyby se dělala astra v tý oranžový křiklavce (jako Grande Punto), už jí mám. Super. (jen pro upřesnění, abyste si nemysleli, že jsem díky oranžový levičák, to v žádnym případě)
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Sem si dneska s rodinkou odskocil k sousedum do Drazdan. Samozrejme jak jinak nez nez do obchodu. Krome konecne poradnyho vyzkouseni zimaku sem i poradne prubnul ABS a taky trosku poskadlil ESP. Mimochodem super vecicka A taky sem konecne Astricku trosku protahl po dalnici. Projizdka se nadmiru vyvedla Ani sem si nikdy nevsiml ze je v reichu tolik Hacek (a to tam jezdim nekolikrat do roka). Hihihi. Kazdou chvili sme potkali nejakou sestricku Tak bylo na co koukat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Je mi jasny ze na kopci muselo byt hezky, hacek a zafir uz tam bylo hafo kdyz jsem tu moji vezl z Rise domu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dnes som astre kupil zimny VIF
a aj stierace minuly tyzden
tak jej spravim pekne Vianoce
a aj stierace minuly tyzden
tak jej spravim pekne Vianoce
Astra H, 1.7 CDTi
Na Cinovci u hotelu bylo luxusne. Jak v pohadce Zastavil sem, hodil na sklo trosku snehu, pustil sterace a ejhle, videli sme na cestumilosh píše:Je mi jasny ze na kopci muselo byt hezky, hacek a zafir uz tam bylo hafo kdyz jsem tu moji vezl z Rise domu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- DeepThroat
Dnes byl Avatáár 3D, výborný film a Ostrava komplet ucpaná.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]