Hm, tak to je super....
To ten zas***** závěs příjde pěkně draho. A já vůl si myslel že když dozadu připravili el. k připojení na tažný, že se jen nacvakne a davaj (když už je dražší než universální).
Tažné zařízení, zásuvka v kufru, rozvodno-pojistkový panel v
- Reklama
Re: Tažné zařízení, zásuvka v kufru, rozvodno-pojistkový pan
Viete mi niekto poradit, kto uz take nieco skusal? Existuje u nas legalny sposob, ako si dat zapisat tazne kupene z druhej ruky? Da sa k tomu zohnat typovy list? A co montaz, tiez moze byt namontovane doma a potom overene na STK, alebo musi byt montaz len v servise s osvedcenim? Na stranke ministerstva vnutra som nasiel:
Prvych sest bodov je jasnych. Siedmy bod hovori o potvrdeni o montazi, z coho mi nie je jasne, ci to musi byt zo servisu, alebo aj papier z STK. A v osmom to chapem tak, ze keby som napr. kupil na vrakovisku original tazne na Zafiru, tak by mi k tomu mohol dat Opel potvrdenie, ze toto tazne je schvalene? Alebo to takto nejde? Vdaka.Pri zápise spájacieho zariadenia je potrebné predložiť:
- vyplnenú žiadosť o zmenu,
- osvedčenie o evidencii časť II a časť I alebo čestné vyhlásenie o strate, odcudzení alebo poškodení, ak bolo osvedčenie odcudzené alebo stratené, alebo potvrdenie o zadržaní osvedčenia o evidencii časť I alebo časť II; ak bolo osvedčenie o evidencii časť I alebo časť II zadržané v cudzine aj úradný preklad potvrdenia o jeho zadržaní, to neplatí pri zadržaní osvedčenia o evidencii časť I alebo časť II v Českej republike,
- platný doklad totožnosti,
- potvrdenie poistenia zodpovednosti,
- ak je držiteľom vozidla podnikateľ, originál výpisu z obchodného registra alebo živnostenský list,
- splnomocnenie, ak je držiteľ alebo vlastník vozidla zastupovaný, s úradne overeným podpisom splnomocniteľa,
- potvrdenie o montáži spájacieho zariadenia a
- doklad o schválení spájacieho zariadenia, ktorým môže byť
a) typové schválenie ES
b) homologizácia
c) národné typové schválenie orgánom v Slovenskej republike
d) potvrdenie, ktoré vydal výrobca vozidla alebo zástupca výrobcu vozidla.
- vojtavojta
Re: Tažné zařízení, zásuvka v kufru, rozvodno-pojistkový pan
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM