Ztuhlý spojkový pedál
Re: Ztuhlý spojkový pedál
Tak už mám hotovo a je to krása, konečně je mazel zdravej
- Reklama
Zdar,
u jednoho auta už mi delší dobu vrže brzdový pedál. Jakmile se oteplí, tak se to zhorší. To samé teď začalo i u druhého auta a navíc jde pedál ztuha. Dedukuju správně, že je na vině nejspíš špatně promazané spojkové lanko a zvuk pochází od toho jak se lanko otírá o plastový obal ? Nové už se prodává promazané ?
u jednoho auta už mi delší dobu vrže brzdový pedál. Jakmile se oteplí, tak se to zhorší. To samé teď začalo i u druhého auta a navíc jde pedál ztuha. Dedukuju správně, že je na vině nejspíš špatně promazané spojkové lanko a zvuk pochází od toho jak se lanko otírá o plastový obal ? Nové už se prodává promazané ?
Spojkové lanko má v sebe kovovú špirálu tak sa nemôže otierať lanko o plast.
H-čko nemá lanko má hydraulické ovládanie spojky.
H-čko nemá lanko má hydraulické ovládanie spojky.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ještě kdybych věděl, jak funguje hydraulické ovládání
Ale pokud je tam mechanické ovládání a vrzání vychází z místa přechodu mezi lankem od pedálu a pružinou, tak to bude opotřebované brzdové lanko ? Promazat nebo vyměnit ?
Díky
Ale pokud je tam mechanické ovládání a vrzání vychází z místa přechodu mezi lankem od pedálu a pružinou, tak to bude opotřebované brzdové lanko ? Promazat nebo vyměnit ?
Díky
Oživím trochu starší téma, neboť jsem nic relevantnějšího k tomuto nenašel:hlavi píše:Zdar,
Máte někdo na "vrzající brzdový pedál" nějakou medicínu? Nejblíž co jsem našel je tento návod od ruských kolegů - https://translate.googleusercontent.com ... NySo3XhoxA (bohužel zde jde o pedál spojky a ten má jiné uchycení...)
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"