Bikerův kombík 1,9 CDTI
- BikerMarius
Re: Bikerův kombík 1,9 CDTI
Toto letí už mam astru 5let
- Reklama
-
Letí to pěkně, já už přes sedm let a po poslední sérii investic už se s rodinným miláčkem budu v létě asi loučit...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
Nojo chlapci, mate koupit benzin a jezdili byste bez problemu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Michale jak to ? po výměně převodovky jim zustalo hodně dílu na podlaze?
Miloshi: Aby ses neozval
Miloshi: Aby ses neozval
-
Tak na podlaze nezůstalo nic ale po převodovce a logicky spojce následoval startér, obě poloosy, přední tlumiče a třešinka na dortu podávací palivové čerpadlo v nádrži... Takže jsme doma zhodnotili, že je načase vyměnit to za novější exemplář povozu a po dlouhém zkoumání a porovnávání kandidátů objednali Fiat Tipo combi, teď potěšit Miloše, protože motor 1,4 atmosférický jednoduchý benzín
No a rodinný mazlíček bude dän k adopci (Astra)
No a rodinný mazlíček bude dän k adopci (Astra)
- BikerMarius
No tos to vzal z gruntu. A s Apkem spokojenost ? Tipo je pěkny, škoda žeš nešel do Astry K
Michale, 1.4 benál i u Fiatu je v pořádku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Milosh : díky za schválení
BikerMarius : nešel jsem do Astry K, i když byla jedním z kandidátů, protože mě vcelku odradily problémy, které popisují majitelé na Astra K fóru v rubrice "trhanie pri akceleracii, pak nějaký problémy s Infotainmentem... Navíc musím říct že jsem už hodně koukal i na cenovku a ta u Tipa byla prostě níž, nehledě na luxusní slevu kterou jsem dostal
BikerMarius : nešel jsem do Astry K, i když byla jedním z kandidátů, protože mě vcelku odradily problémy, které popisují majitelé na Astra K fóru v rubrice "trhanie pri akceleracii, pak nějaký problémy s Infotainmentem... Navíc musím říct že jsem už hodně koukal i na cenovku a ta u Tipa byla prostě níž, nehledě na luxusní slevu kterou jsem dostal
- BikerMarius
Co se mně nestalo, ztratil jsem klíč tak přes doopla.cz jsem objednal novej orig přimo vybroušenej jak ma bejt. Co mně nenapadlo že zámek už je tak ojetej, že tam ten klíč nepasuje. Novej klíč se neotočí Zítra zkusím někde nechat udělat planžetu ze starého klíče... Nebo nevíte dá se vyměnit jen zámek ve spínací skříňce?
- BikerMarius
Tak po 238tkm mame nový chladič...