Tereza píše:...A bouraček i u nás hodně, napadl milimetr sněhu a už má pražskej řidič problém.
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Ale jdi Vojto, to se nedá takhle posuzovat. Je jedno, kde zrovna si, všude je to stejný, stejně špatný.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Jak to zpívá Jaromír Nohavica v ladovské zimě - "v Praze kalamita jak na sibiři, 3cm sněhu a u muzea 4!"
Já jel dneska ze školy místo standartní půlhodinky hodinu patnáct
Bouraček plno, silničáři nikde
Ale na druhou stranu, nemám rád tu sračku, když se to posolí, solil bych tak jen silnice prvních a druhých tříd, kde se hodně jezdí a jsou ty cesty pak už jen mokrý.
Bouraček plno, silničáři nikde
Ale na druhou stranu, nemám rád tu sračku, když se to posolí, solil bych tak jen silnice prvních a druhých tříd, kde se hodně jezdí a jsou ty cesty pak už jen mokrý.
Dostali sme vianočný darček
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
zdar,
Kesi pěknej interier. Fakt, líbí. Jak se to dá pořídit nebo kde, nebo že by snad ten Ježíšek ?
No moje H dostala zelenou kartu od pojišťovny, nový olej,palivový,olejový a vzduchový filtr. Jsem hrdým majitelem Astry H 1.7 CDTI už od soboty 12.12. - to je krásnej datum, to se bude dobře pamatovat , ve středu 16.12. jsem po 50 min. čekání na evidenci vyfasoval budějovickou SPZ, jsem tu dnes poprvé na astra-h.cz. Jinak srdcem Oplař - předchozí model Astra G 1.6. Ještě pořád objevuju něco nového v Háčku
Kesi pěknej interier. Fakt, líbí. Jak se to dá pořídit nebo kde, nebo že by snad ten Ježíšek ?
No moje H dostala zelenou kartu od pojišťovny, nový olej,palivový,olejový a vzduchový filtr. Jsem hrdým majitelem Astry H 1.7 CDTI už od soboty 12.12. - to je krásnej datum, to se bude dobře pamatovat , ve středu 16.12. jsem po 50 min. čekání na evidenci vyfasoval budějovickou SPZ, jsem tu dnes poprvé na astra-h.cz. Jinak srdcem Oplař - předchozí model Astra G 1.6. Ještě pořád objevuju něco nového v Háčku
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Tak vitaj medzi nami som rád že nás je o ďalšieho člena viac Ten interiér je séria a nový je tam volant od mojej drahej polovičky (alebo od deda mráza?)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
tak to je zlatíčko, ta tvoje přítelkyně
80 % ženských žárlí na auto svého přítele, manžela - vůbec nechápu proč
jinak díky za přivítání, ještě nemám pořádnej profil, foto atd, nechci fotit Astru špinavou od soli a sněhu, ale to se napraví, zima nebude věčně
80 % ženských žárlí na auto svého přítele, manžela - vůbec nechápu proč
jinak díky za přivítání, ještě nemám pořádnej profil, foto atd, nechci fotit Astru špinavou od soli a sněhu, ale to se napraví, zima nebude věčně
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kesi: Ty jsi musel byt ale hodnej!
U mě už byl před dvěma měsícama!A ptal jsem se ho ,jestli přijde letos ještě a normálně se mi vysmál!
Gord: Budeš mít ten volant?
U mě už byl před dvěma měsícama!A ptal jsem se ho ,jestli přijde letos ještě a normálně se mi vysmál!
Gord: Budeš mít ten volant?