Snímač kvality vzduchu:
Re: Snímač kvality vzduchu:
snažím se nějak vycházet z tohodle topicu
bohužel nevím,jak uživatel problém vyřešil.
Rano u nás trochu popršelo a při zapnutí stěraču na senzor se mi zdálo,že nejede cyklovač..ale nepršelo nijak vyrazně abych si byl jisty.
S klimou žádny problém nepoznávám,baterka odpojenná byla...
bohužel nevím,jak uživatel problém vyřešil.
Rano u nás trochu popršelo a při zapnutí stěraču na senzor se mi zdálo,že nejede cyklovač..ale nepršelo nijak vyrazně abych si byl jisty.
S klimou žádny problém nepoznávám,baterka odpojenná byla...
- Reklama
Zapni zapalování a senzor, pak polej okno (senzor) vodou z konve. Musí být zavřeny dveře u řidiče, jinak nespíná rychlé stírání. Uvidíš zda senzor deště funguje.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
dobrý tip...díkyStan. píše:Zapni zapalování a senzor, pak polej okno (senzor) vodou z konve. Musí být zavřeny dveře u řidiče, jinak nespíná rychlé stírání. Uvidíš zda senzor deště funguje.
odzkoušeno-senzor funguje....
Tak když máš jeden problém vyřešen, tak se můžeš soustředit na senzor kvality vzduchu.dabomb007 píše:dobrý tip...díkyStan. píše:Zapni zapalování a senzor, pak polej okno (senzor) vodou z konve. Musí být zavřeny dveře u řidiče, jinak nespíná rychlé stírání. Uvidíš zda senzor deště funguje.
odzkoušeno-senzor funguje....
toho jsem se trochu bál..Víš kde ten bazmek najdu nebo je to spřaženne s tou recirkulační klapkou(tudíž vybrakovat místo spolujezdce???
Musis dat dole plastovy kryt pod stieracmi.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 90#p129661
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... 90#p129661
Již jsem Ti to psal, že je senzor u Astry i Zafiry pod plastem u stěračů a Mironto to ještě potvrdil.Stan. píše:Senzor kvality vzduchu je u Zafiry na stejném místě pod plasty okna, přístup k plastům je samozřejmě jiný než u Astry. Záleží ovšem jaký hledáš problém, zda ze senzorem vzduchu, nebo se stěrači. Jelikož prvotní problém byl ze senzorem kvality vzduchu chyba B3843. Pojistka pro dešťový senzor je vzadu u REC (zadní elektronické centrum) FR17 5A. Snaž se nejdříve odstranit jednu závadu a pak další.dabomb007 píše:díky za radu díval jsem se,ale na stěračích byl jen špatně danny plast a klepalo do něj táhlo stěraču.
zafira ma trochu jiny postup,tak do opravy klapky se zatím nepouštím...Sundal jsem jen přihrádku spolujezdce a dál jsem zatím nešel..
Ok rafani díky za cenne rady...
Objednal jsem senzor..
Po víkendu to vyměním a uvidíme..
Ještě jednou děkuji
Objednal jsem senzor..
Po víkendu to vyměním a uvidíme..
Ještě jednou děkuji
Tak problém vyřešen,
bylo to tím snímačem kvality vzduchu.