Pokec o čemkoliv a OT
- BikerMarius
Re: Pokec o čemkoliv a OT
To jsou věci, člověk chce pomoct/poradit odkazem z tohoto fora na jinem opl fóru a dostane 30dni zákaz a příspěvek je smazán.
a to jsem tam ani nedal odkaz ale jen napsal kde hledat...
- Reklama
Jako že jsi postnul odkaz jinam a někdo Tě zabanoval?
prosím pošli mi ho přes SZ, dám ho sem a budu sledovat cvrkot.
prosím pošli mi ho přes SZ, dám ho sem a budu sledovat cvrkot.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
BikerMarius píše:To jsou věci, člověk chce pomoct/poradit odkazem z tohoto fora na jinem opl fóru a dostane 30dni zákaz a příspěvek je smazán.
Přesně jak píšeš. Ráno jsem viděl tvůj příspěvek na club-opel.com a pak zmizel. Nejdříve jem si myslel, že špatně vidím.
Sleduji obě fóra a jsem rád za každou radu.
Vloni, předloni se mi stalo něco podobného. Vložil jsem tam odkaz na tyto stránky (porucha plynového pedálu - kontakty) a bylo mi oznámeno první varování za porušení pravidel.
Opel Astra H - Caravan - 1.7CDTI - Z17DTH - 74kW - 01/2005
Ex: Opel Vectra 95A 1.8i - hatchback
- BikerMarius
přesně tak a to mně tam nešel dát odkaz takže jsem napsal jen opel astra h forum a tam hledej výměna setrváku a šup za chvíli ban, mno přicházení o lidi...nemůžu ani poslat zpravu... mno snad mu to google najde
Web club-opel.com se za poslední rok změnil k horšímu. Několikrát jsem tam viděl příspěvky stálých a pravidelných členů navážejících se do zoufalých lidí s problémem. Tak snad tady se to nestane.
Opel Astra H - Caravan - 1.7CDTI - Z17DTH - 74kW - 01/2005
hoj hoj...máte někdo napad jaký hever dát do auta místo origo? Auto je snížené a má OPC prahy...tudíž origo hever je tam na mm přesně a zvedat ti s ním se mi moc nechce...koukal jsem na pojízdné nízkoprofilové...ale nenašel jsem nic kompaktního abych to vozil v kufru...může být klidně Čína...byl by jen jako nouzovka kdybych pichnul na cestě...
- vojtavojta
Omlouvam se,ze cituji sam sebe,ale chtel bych at se to na sebe navaze. Takze holka uz je doma a ted jenom prace .vojtavojta píše:To si pis,ze mozna az takova vyjimka nejsem,ale jak neco chci,tak malo kdy dam od toho ruky pryc. Takze ja jsem optymista. Dovezu,dam do pucu ( jakesi penize mam ) a prijedu na srazhonzap píše:Třeba jsi výjimka a někdy přijedeš na sraz s tímhle a dáme u něj panáka.
Diky za popovidani.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
No práce jak na kostele ,držím palce
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET
pajakuv ASTROLET
Kucí měl bych dotaz - nic k tématu jsem nenašel.. Zajímá mě jestli se někdo setkal jako já s tím, že by mu plastový kryt u stropního osvětlení v přední části vozu nedržel a neustále se "odklápěl".
Už mě to vážně s*alo tak jsem to zkusil vylepšit oboustrankou ale ani to nepomáhá
Nějaké rady..?
Už mě to vážně s*alo tak jsem to zkusil vylepšit oboustrankou ale ani to nepomáhá
Nějaké rady..?
To samé jsem taky řešil ,ohřál jsem lehce ty packy na zacvaknutí a vyhnul je směrem věn aby byli více napružené .
Jen opatrně aby si je neulomil ,stačí opravdu trochu.
image hosting no accountcertificity.com
Mně by spíš zajímalo co to tam má bejt.
Jen opatrně aby si je neulomil ,stačí opravdu trochu.
image hosting no accountcertificity.com
Mně by spíš zajímalo co to tam má bejt.
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET
pajakuv ASTROLET