Kvalita brzdových kotoučů a destiček
Re: Kvalita brzdových kotoučů a destiček
Ja by som ich dodral a následne vymenil nakomplet /kotuče + platničky/
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- Reklama
Asi to tak udělám předepsaná minima jsem nepřekročil. Jak budu přezouvat pořádně pročistím brzdy sprejem. Následně je sjedu do předepsaného minima. Brzdy brzdí dobře a zadní jsou jako nové. Vyměním jen tu brzdovku, ať je vše jak má být. Jinak budu dávat TRW kotouče + TRW desky.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Tak brzdy pořád původní a do konce léta určítě vydrží. Začínám však shánět sadu. Má tady někdo zkušenosti s Meyle? Jinak ohledně brzdových destiček. Pokud mám na třmenech napsáno ATE. Mam koupit destičky do systému ATE. Lucas a ostatní me nezajímají je to tak?
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Cau, nevite nekdo, jestli je nutne menit pri vymene koutoucu a desticek i srouby drzaku brzdoveho trmenu? Vim, ze srouby primo na trmenu se meni, zajima me jen ten drzak trmenu na lozisku. Z knihy Jak na to jsem pochipil, ze ne. Diky.
Cosmo, Z16XER, 85 kW, 2009, sedan, polokůže, tempomat, vyhřívané sedačky
Nie.
Hlavne nezabudni pozriet v akom stave su tesenenia a samotny brzdic, kludne kus ocistit a ak chces aj grafitovej vazeliny kvapnut na plochu medzi brzdic a platnicky ale nieje nutne.
Hlavne nezabudni pozriet v akom stave su tesenenia a samotny brzdic, kludne kus ocistit a ak chces aj grafitovej vazeliny kvapnut na plochu medzi brzdic a platnicky ale nieje nutne.
Astra H, Z19DT
Ok, diky za odpoved. Mam na to zaruvzdornou pastu na brzdy od ATE.
Cosmo, Z16XER, 85 kW, 2009, sedan, polokůže, tempomat, vyhřívané sedačky
zdravím, potrebujem vymeniť kompletné brzdy vpredu aj vzadu
Astra H combi 1.8 92kw, r.v. 2006
VIN W0L0AHL3565199928
prosím, aké kotúče a platničky v dobrom pomere cena/výkon odporúčate? (originál, ATE, TRW, Brembo, iné?)
aké rozmery sú potrebné na moju Astru?
vďaka za odpovede
Astra H combi 1.8 92kw, r.v. 2006
VIN W0L0AHL3565199928
prosím, aké kotúče a platničky v dobrom pomere cena/výkon odporúčate? (originál, ATE, TRW, Brembo, iné?)
aké rozmery sú potrebné na moju Astru?
vďaka za odpovede
Zdravím páni. Chcel by som Vás poprosiť o radu. Sú kotúče a platničky viď obrázky už zrelé na výmenu? Volantom mi netrasie, kotúče majú hrúbku cca 23,7 mm, platničky cca 6,5 mm. Ďakujem Vám krásne za každú radu. Podľa mňa by mohli ešte niečo vydržať, trošku mám obavy jedine z toho olupujúceho sa kovu z chladiacej časti na kotúčoch. Je to normálne?
To korodovanie na okraji je normalne, oklep to kladivkom a bude ako nove.
Nechat.. obvod kotoučů vem opatrně drátěným kartáčem.. tyto destičky ještě sjedeš a pak bych asi uvažoval vyměnit kotouče i desky..
ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW