Příspěvek
od Wirda » 07 led 2017, 10:40
Musím se přiznat, že dohledávání a objednávka dílů podle vin a ecatu je dobrá věc, ale není to stoprocentní. Kluci mi tady s tím pomohli, ale jelikož je více variant dílů a ecat ukazuje obě pro daný vin, tak je to prostě loterie. U vojty jsem objednával simerink na kliku pod setrvákem. Podle vin mi poslal origo GM. Avšak jsou dvě verze, jedna 10mm šíře a druhá 14,6. Samozřejmě, že jsem obdržel 14,6 a v motoru byl 10mm. Pak jsem tu hledal spojku, díky všem co mi pomohli, ale sada pro můj typ měla přítlačák o 5mm užší.Takže vůbec nenašponoval pero při dotažení. Přitom prodejci uvádí ean čísla na můj typ motoru a obě verze přítlačáku. Nevím, zda ten druhý je ten správný širší. Takže sme ze sady použily jen ložisko a lamelu. Starý talíř byl dobrej, tak šel zpátky, jinak bych neodjel. Podotýkám, byla to origo sada Luk s talířem Sachs a podle čísel posvěcený i od Dennyho. Bohužel do motoru vidět není a proto doporučuji, objednávat, až je auto rozebraný. Já nám chtěl ušetřit čas a takhle to dopadlo.
Nevím kam jinam to vložit, případně přesuňte do patřičné sekce. Myslím, že je to užitečné info. díky
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+