Zatuhlá ruční brzda Astra H
Re: Zatuhlá ruční brzda Astra H
Ja som pred tromi rokmi kupoval lanovody zn.Pilenga a doteraz bez problémov. Maxgear je čína.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- Reklama
Asi ano, máš pravdu. Jen se divím, že tohle vůbec někdo může prodávat. Brzdy jsou přece jen brzdy, výrobek může být jakýkoliv ale tohle, že není zajištěný konec lanka se prostě nikdy nesmí stát. Nikdy.
Čaute mam podobný problém, ja som menil vzadu platničky a tiež repasoval brazdove strmene teda vymebil valčeky, gumičky a prachovky no nejak mi nejde ručná brzda a vlastne sa zadné valčeky vôbec nehybu.. odvzdušnene to je... dakujem za prípadne odpovede vopred.
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Dnes mě zvláštně zatuhla ručka a chci se zeptat jestli je už čas vyměnit táhla, nebo mám problém hledat jinde. Auto stálo celou noc v garáži 12 °C. Ráno jedu do práce 13 km venku - 7 °C. Dojedu před práci zatáhnu ručku a divně to skřípne. Povolím ručku a znovu ji zatahuji, ale je to bez cvakání. Ručka se zasekla. Odpoledne vše funguje normálně.
Naposledy upravil(a) maxnuke dne 13 pro 2016, 18:33, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Po sedlacku. Vlez pod auto zezadu, vem sikama za henty ony baznecht na lanko od tahla a pokud se budou samostavy vracet v pohode, tak jsou v liči tahla.
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+
Dneska se rozhodlo. Táhla se musí měnit. Měl jsem auto 24 h na mrazu. Ručka na 3 zubu a zamrzla. Naštěstí to moc nebrzdilo a dalo se dojet domů do garáže.
UPDATE: Zkusil jsem to i další den, jen první zub ručky a auto bylo venku 7 hodin. Stejně to zatuhlo. Táhla budou beztak plné vody a bordelu po těch letech.
UPDATE: Zkusil jsem to i další den, jen první zub ručky a auto bylo venku 7 hodin. Stejně to zatuhlo. Táhla budou beztak plné vody a bordelu po těch letech.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
- BikerMarius
Opravdu musí při výměně lanovodu dolu vejfuk ?
-
Nemyslím si, já měnil lanovody na svojí 1,3 CDTI a úplně bez problémů bez sundavani výfuku...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
menil som tiež lanovody na 1,6 a v pohode vyfuk sa dole nedával
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- BikerMarius
Mně vyděsil navod v "jak na to" na YT je video jak na výměnu chlapci to zmakli na heveru. Skrojo jen se šroubovákem