Mlžení zadních světel
Re: Mlžení zadních světel
Nejsem si úplně jistý jestli ten proces funguje.
Ten velký brouk je ve světle minimálně od listopadu, kdy jsem koupil auto a ti dva malí se tam objevili někdy v létě.
A v Géčku už se pár let vozí beruška u třetího brzdového světla. Asi ty Astry nějak ty brouky přitahují
Ten velký brouk je ve světle minimálně od listopadu, kdy jsem koupil auto a ti dva malí se tam objevili někdy v létě.
A v Géčku už se pár let vozí beruška u třetího brzdového světla. Asi ty Astry nějak ty brouky přitahují
Astra H Caravan Z19DT `08
- Reklama
Ja mám sušeného pavúka v reflektore
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ahoj všem, nemohl byste prosím někdo znovu postnout ty fotky zadního světla kde se má udělat ta dírka. Zadní světlo mám zralé na rybičky
OPEL ASTRA H - 1.7 CDTI - 74 kW - 2006 - CD30 MP3 - OP-COM
myslim, ze je fotka docela zbytecna, .. vyvrtej malou dirku v nejnizsim bode at ma voda kudy ven a mas to zadne vymysly.. ale jestli vazne nevis, rano Ti svetlo sundam a vyfotim cau JKBN
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Vymontuj, vyli vodu. Propláchni destilkou od bordelu. Nech pořádně vyschnout. Kup těsnění třeba na okna a nalep ho kolem otvoru na dekl pro žárovky, starý dej pryč. Dělal sem to a je po problému, měl sem ho tam jaksi divně skříplý. Popřípadě můžeš pro jistotu použít sáček na vstřebání vlhkosti, kterej najdeš u většiny elektroniky a bot. Já bych do toho teda nevrtal, dostane se tam akorát bordel, ikdyž dirka bude malá. Navíc časem zajde stříbrnej nástřik světla uvnitř a budeš zbytečně kupovat nový
Tak jsem světlo vymontoval a zjistil jsem, že nějaký z bývalých majitelů vyvrtal do světla díru, ale v nejvyšším místě . Tak jsem zalepil a zatím dobrý.
OPEL ASTRA H - 1.7 CDTI - 74 kW - 2006 - CD30 MP3 - OP-COM
Auto už mám nějaký ten rok, ale dneska jsem si všimnul, že na levém zadním světle mám taky zaděláno na akvárium - 0,4cm vody, o mlžení vím dlouho, budu se na to muset podívat a asi taky navrtat dírku
Opel Astra H - Caravan - 1.7CDTI - Z17DTH - 74kW - 01/2005
Ex: Opel Vectra 95A 1.8i - hatchback
Taky jsem měl zadní světla trochu zamlžená (auto 14 dní stálo) a teď jsou suchá. Přikládám to pozičním světlům, která teplem zadní lampy vysušila. Přední se mi nemlží nikdy. Nemám přidělané denní svícení, automaticky se mi rozsvítí jak přední, tak zadní světla, z hlavy nevím, jaká je to varianta. Auto stojí pořád venku.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Ahojte, mám ZafiruB už něco přes rok a zadní světlomety jsou stále zamlžené a chtěl bych to konečně vyřešit. Do svítidla vrtat dírku zatím nechci. Měl byste někdo foto toho místa kde se v tom těsnění zadních světlometů má udělat ta dírka, aby ta voda mohla snadno odtíkat?
Díky
Pepino
Díky
Pepino
Opel Zafira B 2007 16YNG Cosmo
Teprve se na úpravu chystám.Pepino85 píše:Ahojte, mám ZafiruB už něco přes rok a zadní světlomety jsou stále zamlžené a chtěl bych to konečně vyřešit. Do svítidla vrtat dírku zatím nechci. Měl byste někdo foto toho místa kde se v tom těsnění zadních světlometů má udělat ta dírka, aby ta voda mohla snadno odtíkat?
Díky
Pepino
Opel Astra H - Caravan - 1.7CDTI - Z17DTH - 74kW - 01/2005