Ztvrdnutí brzdového pedálu
Re: Ztvrdnutí brzdového pedálu
Dřív ten pedál fungoval byl normálně komfortně "měkkej", nijak mi nezměknul než před tim tvrdnutím.
Zavzdušeněný to teda nebude? ještě vyměnim pro jistotu brzdovou kapalinu.
Ok až vyměnim, řeknu jestli to pomohlo
Zavzdušeněný to teda nebude? ještě vyměnim pro jistotu brzdovou kapalinu.
Ok až vyměnim, řeknu jestli to pomohlo
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
vojta píše:jo to se mi taky párkrát staloTereza píše:To jo, mě nejdřív změknul a pak až ztuhnul. Ale zezačátku byl jak žvejkačka, to jsme si s Punťou užili.
Ale Teraza mluví o pedálu - navíc brzdovým - chlapi,chlapi
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
vždyť my takymisut píše:Ale Teraza mluví o pedálu - navíc brzdovým - chlapi,chlapi
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Gord píše:Chudák Terka
A sakra, tak to mě fakt nedošlo, že vás tohle napadne . No jo, chlapi no .misut píše:Ale Teraza mluví o pedálu - navíc brzdovým - chlapi,chlapi
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Když jsi to tak pěkně napsala
--To jo, mě nejdřív změknul a pak až ztuhnul. Ale zezačátku byl jak žvejkačka, to jsme si s Punťou užili--
--To jo, mě nejdřív změknul a pak až ztuhnul. Ale zezačátku byl jak žvejkačka, to jsme si s Punťou užili--
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
Dobrý, tak jsme se zasmáli a řekla bych že stačí . Přístě budu přemejšlet, co by si pod tim představil chlap, než něco napíšu.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Už jsi to vyřešil?
Obecně platí, že ztuhnutí brzdového pedálu souvisí s těsností brzdového posilovače. S brzdovým válcem a brzdovou kapalinou by to nemělo mít žádnou souvislost.
Pokud je pedál tuhý stabilně, tak nemáš dostatečný podtlak v brzdovém posilovači. To může způsobovat např. netěsná hadice. Ale pokud se pedál chová během jízdy normálně a tuhý je jen po nějaké době, kdy máš vypnutý motor, tak je to určitě netěsností samotného posilovače.
Obecně platí, že ztuhnutí brzdového pedálu souvisí s těsností brzdového posilovače. S brzdovým válcem a brzdovou kapalinou by to nemělo mít žádnou souvislost.
Pokud je pedál tuhý stabilně, tak nemáš dostatečný podtlak v brzdovém posilovači. To může způsobovat např. netěsná hadice. Ale pokud se pedál chová během jízdy normálně a tuhý je jen po nějaké době, kdy máš vypnutý motor, tak je to určitě netěsností samotného posilovače.
Zafira B 1,9 CDTi, 74kW
Takhle, nastartuju, a pedál je normálně měkkej jako byl dříve, jakmile se rozjedu se, začnu brzdit tak citím jak je tužší..
Co mi poradíš abych řekl v servise ? At mi zkontroluji tedy těsnost posilovače brzdového pedálu ? Ještě s cenou asi zkušenosti nemáš co? by očko
Co mi poradíš abych řekl v servise ? At mi zkontroluji tedy těsnost posilovače brzdového pedálu ? Ještě s cenou asi zkušenosti nemáš co? by očko
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off