Ztvrdnutí brzdového pedálu
Ztvrdnutí brzdového pedálu
čau,
někdy před týdnem jsem zjistil, že mi nějak ztuhnul brzdový pedál.
Neni to už takovej komfort prostě, a ten pedál je tužší (né zase jako bez posilovače), auto brzdí stejně.
Nevim jestli na to má vliv to, že mám už na hovno brzdový destičky, docela dost.
Musim koupit nový - nevíte čim ten pedál je a jak se toho zbavit ?
Jestli to bude zase nějaká závada, tak mě ten opel začně pomalu ale jistě srát a začnu litovat, že jsem si auto od týhle značky kdy koupil, protože takový debiloviny, aby dělalo 4 roky starý auto mě neskutečně sere.
někdy před týdnem jsem zjistil, že mi nějak ztuhnul brzdový pedál.
Neni to už takovej komfort prostě, a ten pedál je tužší (né zase jako bez posilovače), auto brzdí stejně.
Nevim jestli na to má vliv to, že mám už na hovno brzdový destičky, docela dost.
Musim koupit nový - nevíte čim ten pedál je a jak se toho zbavit ?
Jestli to bude zase nějaká závada, tak mě ten opel začně pomalu ale jistě srát a začnu litovat, že jsem si auto od týhle značky kdy koupil, protože takový debiloviny, aby dělalo 4 roky starý auto mě neskutečně sere.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Re: Ztvrdnutí brzdového pedálu
jj to lituj protože na jinejch autech se brzdy nesjížděj
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta Vždyt si na ty problémy zaděláváš sám, když sjízdíš destičky až do mrtě. A to vědomě. Pak ti může začít blbě chodit pístek, poničíš prachovku a úplně zbytečně tě to pak stojí kotel. Desky jsou spotřební věc a odchází všude a stojí pár korun.
a čím to teda je? mam koupit brzdový destičký a bude to OK ? Ty kotouče nejsou uplně do mrtě, jen bude na čase je pomalu vyměnit.
Takže vyměnit kotouče a destičky a bude to OK?
Takže vyměnit kotouče a destičky a bude to OK?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Vyměn určitě oboje. Pokud už jsou kotouče slabé, tak se můžou vlnit a pokud jsi takto dojezdil destičky, tak můžou mít i rýhy. Mělo by ti to pomoci. Hlavní brzdovej válec by se projevil jinak.
To bych zkusila jako první, když to stejně musíš vyměnit a možná máš i trochu zavzdušněný brzdy...to jsem jednou měla po tom, co mi vytekla z auta brzdová kapalina. Takovej adrenalin jsem nezažila ani v disneylandu .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Při zavzdušnění pedál spíš změkne a je gumovej. Ale taky je to dost nepříjemný.
To jo, mě nejdřív změknul a pak až ztuhnul. Ale zezačátku byl jak žvejkačka, to jsme si s Punťou užili.dimi píše:Při zavzdušnění pedál spíš změkne a je gumovej. Ale taky je to dost nepříjemný.
jo to se mi taky párkrát staloTereza píše:To jo, mě nejdřív změknul a pak až ztuhnul. Ale zezačátku byl jak žvejkačka, to jsme si s Punťou užili.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No, tohle mi pořád řiká přítel, že mám neomylný štěstí na to kupovat vraky. Že prej neni tejden, abych nepřišla s něčim novym, co tomu autu zase je. A to budu poslouchat asi celej život, že jsem ho měla poslouchat a koupit si VW. Ale on to myslí dobře... .dark píše: Jestli to bude zase nějaká závada, tak mě ten opel začně pomalu ale jistě srát a začnu litovat, že jsem si auto od týhle značky kdy koupil, protože takový debiloviny, aby dělalo 4 roky starý auto mě neskutečně sere.