Univerzálna diagnostika ELM 327
- vasekpetr1
Re: Univerzálna diagnostika ELM 327
Tak jsem zkusil stáhnout ScanMyOpel Pro (placená verze z dřívějšího používání na Géčku) a bohužel se nespojí s mojí Zafirou. Problém je už na začátku, že při zadání roku výroby (2008) se neobjeví ve vozech nabídka Zafiry, ale pouze Astra G, Meriva, Tigra B a Corsa C. Při pokusu o spojení s ECU přes BT se program ukončí. Takže u mne nee.
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 185 tkm
...a bydlím v Hospodě (Červené )...
...a bydlím v Hospodě (Červené )...
- Reklama
ScanMyOpel Ti fungovat nebude na autech s CanBus. Leda ScanMyOpelCAN, ale je teprve ve fazi vyvoje. Ja ji testoval, ale mne nefunguje. Psal jsem si i s vyvojarem a posilal mu logy a problem je v prevodniku (ten obycejny modry z Ciny za par $). Doporucil mi i jine prevodniky, ktere budou OK, akorat ze ceny zacinaji na nejakych 170€ za ten nejlevnejsi. Jinak pokud jezdis pres Jihlavu, tak Ti klidne pujcim OP-COM. Akorat ted jsem ho pujcoval, tak az se mi vrati
A jak poznám, že mám CANbus a co to vlastně je? To píší vždy u led žárovek, že to je pro canbus s odporem, aby nehlasil pc chybu. Dík za osvětu. Nevim halt vše
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+
Komunikační protokol. Respektive sběrnice, po které mezi sebou komunikují jednotky. Používá to každé novější auto