Pokec o čemkoliv a OT
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Je to úplně dementni. Odemknu dveře řidiče - nestane se nic. Otevřu je a odemkne se celé auto, i se zavazadelníkem. Zamknu u řidiče a všechno ostatní zůstane otevřené.... kdo tohle vymýšlel, to musela být hlava!
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
- BikerMarius
Tak je to tak, zamknout dveře u řidiče a pak od spolujezdce zaknout cele auto. Ještě zkusit jesti to jde zamknout bez zamknutí dveří u řidiče. škoda že to nejde třeba dvakrát otočit kličkem a auto by se zamklo.
Mám Astru přes týden, ale tohle mi taky vrtalo hlavou. U všech jiných aut co máme v práci i rodině tak u některých nefunguje do vůbec, nebo ho nemají, ale kurňa. Strčím klíček do zámku u řidiče a zamykám a odemykám celé auto. Co tohle je za blbost, obcházet a zamykat od spolujezdce, když úkon klíčkem jsem dávno udělal a tudíž ho mám v kapse ne.O to větší blbost to je, když dveře nemají kolíčky, tlačítka na zamykání. Stačilo odstranit nápad s tlačítkem na palubovce... Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu...
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+
zdravicko ... mohl bych mit otazku ?
Pasuje předek (maska , naraznik) z 3dv Hčka na 5dv ? Chci dávat předek z OPC a až teď když to aktivně řeším jsem si všiml , že u GTCčka je předek vytaženej víc do šípu před auto...
Tudíž otázka zní ..jde to přeházet kus za kus a jde jen čistě o vzhled a nebo je potřeba nějaké věci upravit ?
Pasuje předek (maska , naraznik) z 3dv Hčka na 5dv ? Chci dávat předek z OPC a až teď když to aktivně řeším jsem si všiml , že u GTCčka je předek vytaženej víc do šípu před auto...
Tudíž otázka zní ..jde to přeházet kus za kus a jde jen čistě o vzhled a nebo je potřeba nějaké věci upravit ?
- destroyer_svk
Ked mas OPC tak potrebujes ine voditka naraznika a ine su aj ostrekovace svetiel (ak mas).
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
takže na klasicke 5dv. pasuje ..jen je potreba sehnat voditka z OPC..??? Ostrikovace neresim...diry pujdou zavaritdestroyer_svk píše:Ked mas OPC tak potrebujes ine voditka naraznika a ine su aj ostrekovace svetiel (ak mas).
tak v Opelu mi řekli že vodítka jsou stejná...tak nevim... neměl by někdo VIN z OPC H a nebo přímo orig. číslo vodítek?
Výlet po městě s fauve UP Eco - elektromobilem. Malá krysa, zrychlení parádní, velmi obratné, moc se mi to líbilo. Budí to velkou pozornost lidí na parkovišti, člověk slyší, jak pracují brzdy... absolutni ticho, trochu aerodynamický svist a odvalování pneumatik. Má to normálně klíček a je nezvyk, když se 'nastartuje' a ono to neudělá NIC
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Neviem, ako si predstavuješ zavariť diery v opc nárazníku..... (PUR-plast)cooper89 píše:takže na klasicke 5dv. pasuje ..jen je potreba sehnat voditka z OPC..??? Ostrikovace neresim...diry pujdou zavaritdestroyer_svk píše:Ked mas OPC tak potrebujes ine voditka naraznika a ine su aj ostrekovace svetiel (ak mas).
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ahojte, neviete niekto, kde by som vedel kupit tu sivu penovu pasku, co sa pouziva na olepovanie kablovych zvazkov? Alebo ako sa to vola/kto to vyraba? Vdaka.
Naposledy upravil(a) mironto dne 12 čer 2017, 15:16, celkem upraveno 1 x.