Tak mě milí klubáci můžete pomalu považovat za svého.
Byl jsem se podívat v pondělí na tu Astruli do toho Kolína, co jsem odkazoval na první stránce. Teď už se na ní nepodíváte, páč jí mám rezervovanou a v pindělí se s ní jedu oženit
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Můj dojem byl zprvu skeptický. V bazaru nevěřím nikomu a po telefonu kor. Ale tady se žádný sladný řečičky nekonali. Po otázce zda auto mají a mohu se dojet podívat mi bylo řečeno že ano, poté pár odpovědí na mé otázky, ale žádné vnucování, extra chválu a to musíte vidět! Jsem nezaznamenal. Zkrátka normální jednání. Po dojetí na místo Tam stála krásna černá kočka!
Tak jsem se dal do řeči se zástupcem majitele, vyjel mi s ní z řad a začal jsem šmátrat a lustrovat. Ač na fotce vypadal lak nárazníku na stříkání, tak není, ani kapota. Na laku jsou drobné oděrky od kamínků a šmouhy po mytí, což by na zánovním laku asi nebylo.
Díly pasují na sebe souměrně. malinko se dělají puchyřky na spodním lemu předních blatníků u prahů. Takže měněný nejsou určitě.
Motor není ani slyšet, jak si ševelí. Nic necvaká, nebouchá, neskřípe, nekolísá. Housle.
Následovala projíždka. Netřeba moc komentovat. Sám mě zavedl na rozbitou cestu a poté na státovku. Tady není co vytkout. Žádné rány, odskoky, vůle. Jen mě čekají destíčky na předku a asi si udělám olej. Po návratu do areálu mi zajel do servisu, který mají svůj. Nebýt otevřený vrata, myslel bych si, že je to jen garáž. Tam mi auto zdvihl a já si prolezl spodek. Musím uznat, že na 12 let starý auto a 170tis./km jsem byl velmi překvapen, v jak pěkném stavu je. Trochu rez na nosníkách motoru v podbězích (slabé místo) a trochu orezlé ramena, ale závity šroubů, kastle, trubičky, kabeláže... Všechno v pořádku. Jasně, trochu nazrzlé to je, ale nic drastického. Dnešní 3 roky starý auto z japonska je na kaši. Tohle? Pověnuju se troche podvozku a bude jak z alabastru.
Klima funguje, ostatní elektronika taky. Interíér působil zachovale a né předevčírem drasticky vyčištěn... Přístup byl překvapivě v pohodě, žádný sladký omáčky kolem. Bazar je malý, zastrčený a žádný fintítka, fáborky a jiné poutací blbosti. Takové nenápadné, za betonovým plotem v areálu bývalého Parama. O pár metrů vedle je jiný bazar a hotová pouť... Navíc za mé návštěvy přišel zákazník, který od nich auto má a chce nějaký pracovní. Tak asi dobří holuby se vrací. Uvidíme. Podám info po cestě domů.