Dobry den
Otcova zafira B (110kW, 2005, cca 200 000km) sa pred tyzdnom dostala do nudzoveho rezimu. Rozobral sa DPF filter, ktory sa nasledne cistil (neviem, ako bol cisteny). Po vycisteni sa DPF filter vratil spat a auto bolo odvezene do servisu ku znamemu. Na druhy den sa uz auto nedalo nastartovat. Diagnostika neukazala ziadnu chybu. Motor ma snahu nakopnut, ale bez uspechu. Nechce nastartovat ani bez vyfuku, pricom za velmi kratku dobu cca 2 min. vytecie z neho mlaka vody (tak skonstatoval znamy v servise). Auto bolo dotiahnute domov, pricom sme dnes vybrali baterku na hodinu, potom opat skusili nastartovat, ale bez uspechu. Starter toci a toci a nic. Dym z vyfuku ma cudny zapach. Pri pokuse o nastartovanie vychadza asi niekde z hlavy dym vo velmi malom mnozstve. Viac k problemu povedat neviem Stretol sa uz niekto s takym problemom? Mohla odist hlava? Je uz motor suci na vymenu? Vopred dik za reakcie, rady a pod.
Opel zafira B 110kW - problem s nastartovanim
- Reklama
Re: Opel zafira B 110kW - problem s nastartovanim
Cau
Tan sami problem mam aj ja. Skontroloval som vyhrievanie fyltru poistku rele a este premeram odpor vo filtru a zhavice. Mne motor naskoci ale po par sekundach zhasne a potom uz ma len snahu. Mam tam aditiva + naftu do -30 a ziadne zlebsenie. Vie niekdo kde by mohol byt problem? Dik
Tan sami problem mam aj ja. Skontroloval som vyhrievanie fyltru poistku rele a este premeram odpor vo filtru a zhavice. Mne motor naskoci ale po par sekundach zhasne a potom uz ma len snahu. Mam tam aditiva + naftu do -30 a ziadne zlebsenie. Vie niekdo kde by mohol byt problem? Dik
Zafira B rok 2005 Motor 110 Kw