dešťový senzor vs. cyklovač
Re: dešťový senzor vs. cyklovač
Když pominu sklo, tak by to nemuselo být tak hrozný. Pokud to čidlo nestojí desítku
- Reklama
2 čidla budu mít příští tejden (pro NEtermoreflexní sklo) cena do 2500/ks, nový
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já se ptám předběžně, ale díky Vojto. Nejprve musí dopadnout auto a pak budem kšeftovat
A jak je to s elektrikou? Je tam na to příprava,štekr? Nebo by se muselo hodně tahat? Zřejmě i jiná páčka na stěrače je třeba néé?
páčka je stejná, od čidla jdou 3 kabely (napájení, kostra, řídící jednotka motorovýho prostoru)
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Chtěl bych se optat na deštový senzor, po zapnutí funguje tak 2-4 minuty perfektně, potom už ale stírá skoro pořád. musím ho vždy vypnoutt a znovu zapnout. Neví někdo jestli by s tím nešlo něco dělat?
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
A není to třeba tím, že v místě senzoru špatně stírá stěrač?
Zkoušel jsem to a funguje u mě pouze poloha nad cyklovačem - rychlá .bubo píše: ....V knize píšou o dalších 2 polohách - rychlé a ještě nejrychlejší . Mě tam už pak funguje jenom 1 - rychlé.....
To že nejde ta druhá - nejrychlejší , mě asi taky vadit a chybět nebude , ale čím to může být ? Chyba v programu , nebo v nějaké součástce ? Jak by se to dalo případně opravit ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
stěrače jsou nové, stíraj perfektně Zaráží mi, že ze začátku senzor vždy funguje.emvee píše:A není to třeba tím, že v místě senzoru špatně stírá stěrač?danielG píše:Chtěl bych se optat na deštový senzor, po zapnutí funguje tak 2-4 minuty perfektně, potom už ale stírá skoro pořád. musím ho vždy vypnoutt a znovu zapnout. Neví někdo jestli by s tím nešlo něco dělat?
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
Toto se mi taky občas stane, stěrače mám OK.