RTL 102.5 very normal people ta fraza ma vzdy dostane ked som v talianskuMauro píše:To myslis vazne?Montty píše:Vloni v itálii nebylo možné chytit normální hudbu...
A co tak specifickeho poslouchas, zes nenasel nic dle tveho gusta?
(jedine snad country, to tady opravdu neni)
Výměna CD70 za jiné 2 din
Re: Výměna CD70 za jiné 2 din
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
- Reklama
Tak zrovna RTL-ko posloucham jen velmi zridka, zvlast co prerostli do televizniho kanalu. Frekvence jsou plne, co 3 desetiny MHz je nejaka stanice. Proto v podstate nejde pouzivat ani FM modulator, leda bych udelal antenu pres vypinac.quicky píše: RTL 102.5 very normal people ta fraza ma vzdy dostane ked som v taliansku
P.S. kdyby ses tu vyskytoval, urcite se ozvi.
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels
Na ovládání podtřebuješ ještě modul. Ten stojí kolem 2 300,-, to už nedám, teda zatím ne. Mám omezený rozpočet. Začal jsem s částkou max do 3 500,- + příslušenství a teď jsem na 5 000,-nero píše:daj vedieť ked ho sprevádzkuješ ako fachčí, a či funguje ovladanie na volante a PC
Určitě dám info, jak to hraje
Jo, jenže chvíli hudba, pak moc kecání a to nemluvím o tom, že nevím o čem kecajíquicky píše:RTL 102.5 very normal people ta fraza ma vzdy dostane ked som v talianskuMauro píše:To myslis vazne?Montty píše:Vloni v itálii nebylo možné chytit normální hudbu...
A co tak specifickeho poslouchas, zes nenasel nic dle tveho gusta?
(jedine snad country, to tady opravdu neni)
Nově Zafira B 1.9 88kW SilverCars
Teď už je sousedova Astra H Caravan 1.9 88kW BlackCars
No, ja se zase pokazde ptam, kdyz prijedu do cech, ze za co ti moderatori berou penize?Montty píše: Jo, jenže chvíli hudba, pak moc kecání a to nemluvím o tom, že nevím o čem kecají
Minuta, minuta a pul nejakeho komentare, a jinak jen pousteni pisnicek z archivu.
Radio chapu jako neco, co ma zaujmout, nejlepe vtahnout do zabavy. Na prehravani audioklipu bez kecu mam mp3.
Jen tak ze srandy, zkus si v kteroukoli denni dobu, (nejlepe 8-12 a 16-19 h) pustit Radio Studio+
Ze nerozumis je jedno. Ale tak si predstavuju komercni rozhlasovou zabavu. (zvlast 10.00-12.00)
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels
No a mě ta mp3 v autě chybí. Kdyby mi jelo na origu cd nebo mp3, neměním...Mauro píše: No, ja se zase pokazde ptam, kdyz prijedu do cech, ze za co ti moderatori berou penize?
Minuta, minuta a pul nejakeho komentare, a jinak jen pousteni pisnicek z archivu.
Radio chapu jako neco, co ma zaujmout, nejlepe vtahnout do zabavy. Na prehravani audioklipu bez kecu mam mp3.
Jen tak ze srandy, zkus si v kteroukoli denni dobu, (nejlepe 8-12 a 16-19 h) pustit Radio Studio+
Ze nerozumis je jedno. Ale tak si predstavuju komercni rozhlasovou zabavu. (zvlast 10.00-12.00)
Zřejmě ti odešla cd mechanika. To se stává, tady na foru to řešily výměnou.
V několika případech stačilo očištění laseru.
Je tady ještě další možnost a tím je PEPAS http://www.pepas.cz/projekty/opel-navi-aux/
Já bych žádné 2 din nekupoval. Koukat na nawi skoro u podlahy je dost nebezpečné.
A s tou kompatibilitou to taky není nic moc. A navíc to láká zloděje a feťáky.
V několika případech stačilo očištění laseru.
Je tady ještě další možnost a tím je PEPAS http://www.pepas.cz/projekty/opel-navi-aux/
Já bych žádné 2 din nekupoval. Koukat na nawi skoro u podlahy je dost nebezpečné.
A s tou kompatibilitou to taky není nic moc. A navíc to láká zloděje a feťáky.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
Nebudu brát ty šroty z číny. Jak jsem psal, nakonec beru jen normální 2 din s aux, usb a hf. Takže žádný avi nepojedou, jen rádio a hudba z telefonu a flashky. Možná by pomohlo vyčištění, ale na jak dlouho a taky jsem chtěl řešit to volání, takže zase investice a tímto to dám jedním vrzem. I tak jsem rád že to mám s kým probrat a vidět věci i jiným pohledem. Díky tomu jsem ustoupil od těch levných šrotů z číny...
Tak už je namontované Při montáži malý problémek s rámečkem, ale po drobné úpravě to sedlo krásně. S kabeláží problém nebyl. Redukce napájení a repra, anténí redukce fakra. Ještě by to chtělo převodník na ovládání na volant, ale na ten kašlu.
Co se týká rádia a zvuku, tak jen ve zkratce. Rádio bez šumu, signál má jako originál, možná i lepší. Kvalita zvuku je super. Zvuk je čistý a to dokonce, ikdyž je skoro na plno. Chce to ještě asi nové repro, ale na to dojde zase později. Zkresnení zvuku na maximální zesílení je minimální. Barva podsvícení volitelná, takže lze navolit přesnou barvu dle původní barvy interiéru. Nastavení zvuku umožní odděleně výšky, středy, basy, předvolený EQ a ještě korekci frekvence jak u basů, výšek i středů. K tomu ještě extra basy a loudnes. K dispozici je USB, AUX 3,5 jack, CD, dá se přehrávát i přes bluťák. Tím se dostávám na HF, která je spolehlivá, bez šumu, autoparing, nastavení mikráku od citlivosti, tak echo. Komplet telefoní seznam a výhoda zesílení zvuku HF, což mi u parrota chybělo. Zatím jsem maximálně spokojen.
Tímto vám děkuju za názory. Ještě že jsem nekoupil ten šrot z číny
Co se týká rádia a zvuku, tak jen ve zkratce. Rádio bez šumu, signál má jako originál, možná i lepší. Kvalita zvuku je super. Zvuk je čistý a to dokonce, ikdyž je skoro na plno. Chce to ještě asi nové repro, ale na to dojde zase později. Zkresnení zvuku na maximální zesílení je minimální. Barva podsvícení volitelná, takže lze navolit přesnou barvu dle původní barvy interiéru. Nastavení zvuku umožní odděleně výšky, středy, basy, předvolený EQ a ještě korekci frekvence jak u basů, výšek i středů. K tomu ještě extra basy a loudnes. K dispozici je USB, AUX 3,5 jack, CD, dá se přehrávát i přes bluťák. Tím se dostávám na HF, která je spolehlivá, bez šumu, autoparing, nastavení mikráku od citlivosti, tak echo. Komplet telefoní seznam a výhoda zesílení zvuku HF, což mi u parrota chybělo. Zatím jsem maximálně spokojen.
Tímto vám děkuju za názory. Ještě že jsem nekoupil ten šrot z číny