Štítek
Štítek
Zdravím,
když jsem byl naposledy na STK, bylo mi stroze řečeno, že mojí Astřici chybí štítek (na obrázku), který má být nalepený na b sloupku u spolujezdce. Údajně bych s tím mohl mít při příští kontrole problémy. Nevíte, kde se dá tento štítek sehnat? Předpokládám, že budu muset asi do Opla co?
když jsem byl naposledy na STK, bylo mi stroze řečeno, že mojí Astřici chybí štítek (na obrázku), který má být nalepený na b sloupku u spolujezdce. Údajně bych s tím mohl mít při příští kontrole problémy. Nevíte, kde se dá tento štítek sehnat? Předpokládám, že budu muset asi do Opla co?
- Reklama
- vojtavojta
Re: Štítek
Ak by chceli vela penazi, daj si to v reklamke alebo kde vyrobit.
Okopiruj data + zmen VIN
Okopiruj data + zmen VIN
Astra H, Z19DT
Ok, díky zajdu do Opla a uvidím kolik si řeknou.
Tie dáta si ale okopíruj z techničákuKomo píše:Ak by chceli vela penazi, daj si to v reklamke alebo kde vyrobit.
Okopiruj data + zmen VIN
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
AHOJ, PROSIM O POMOC.
dnes me vyhodili z STK kvůli chybejicimu identifikačnímu stiku. chtěl bych si byt jisty ze az tam pojedu na opravu, tak to bude OK a nenajdou tak zas nejakej problem.
Muzete prosim někdo vyfotit stitek k Astre Caravan H s motorem 1.7 DTH a dat ho sem?
a mate někdo poneti co ty data znamenaji? abych vedel co mam vlastne z toho velkého technicaku kopirovat.
první vaha - predpokladam největší technicky pripustna hmotnost.
další dve - predpokladam nejvyšší hmotnost na napravu? Ale vev elkym technicaku jsem nic podobnyho nenasel...
a ten radek pod tim "Z163 XXM" - to uz vůbec netusim.
budu moc vdecny za kazdou pomoc.
Votavik
dnes me vyhodili z STK kvůli chybejicimu identifikačnímu stiku. chtěl bych si byt jisty ze az tam pojedu na opravu, tak to bude OK a nenajdou tak zas nejakej problem.
Muzete prosim někdo vyfotit stitek k Astre Caravan H s motorem 1.7 DTH a dat ho sem?
a mate někdo poneti co ty data znamenaji? abych vedel co mam vlastne z toho velkého technicaku kopirovat.
první vaha - predpokladam největší technicky pripustna hmotnost.
další dve - predpokladam nejvyšší hmotnost na napravu? Ale vev elkym technicaku jsem nic podobnyho nenasel...
a ten radek pod tim "Z163 XXM" - to uz vůbec netusim.
budu moc vdecny za kazdou pomoc.
Votavik
Z163 kod barvy auta
XXVM kod calouneni
XXVM kod calouneni
Zde pomohou všem
http://www.expresstitky.cz/kategorie/vy ... idla/opel/
http://www.expresstitky.cz/kategorie/vy ... idla/opel/
Do čtverečku se píše absorbce pevných částic.
Benzínové motory ho mají prázdný.
Diesel bez DPF tam mají číslici od 1.1 a víš. (podle tipu motoru)
Diesel s DPF třeba jako já (1.9 CDTI 110KW) tam mají 0.5
Pepas sem na forum asi před rokem dal celí popis tohoto štítku.
Najít ho dá práci.
Benzínové motory ho mají prázdný.
Diesel bez DPF tam mají číslici od 1.1 a víš. (podle tipu motoru)
Diesel s DPF třeba jako já (1.9 CDTI 110KW) tam mají 0.5
Pepas sem na forum asi před rokem dal celí popis tohoto štítku.
Najít ho dá práci.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID