Při zajíždění do garáže se mi podařilo trefit vrata pravým zrcátkem. Popraskal mi lakovaný kryt, spodní plast a rámeček kolem zrcátka. Zrcátko jako takové je v pořádku, pohon (elektrický) taky.
Našel jsem prodávat buď jen kryt (cca 350 Kč), nebo rovnou celé zrcátko (cca 3000 Kč). Nedají se někde sehnat i ty zbývající plasty samostatně? Něco jsem viděl na ebay v Anglii, ale tam mají zrcátka trochu naopak
Plasty vnějších zrcátek
- Reklama
Re: Plasty vnějších zrcátek
mrknul bych někde a vrakáči jestli nemaj
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Podívej se tady celkem 22 stran, některá kompletní zrcátka jsou i v barvě (možná jako tvé auto) se zárukou na vyzkoušení.
http://bazar.automedik.cz/opel/astra-h/ ... er=default
http://bazar.automedik.cz/opel/astra-h/ ... er=default
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
tiež mám prasknutý ten predný kryt okolo zrkadla, a nikde na nete ho nemôžem nájsť samotný (iba ten spodný)
dávam šancu už iba nejakému vrakáču.
dávam šancu už iba nejakému vrakáču.
Opel Astra H, r.v. 2008, 1.6 85kw (Z16XER)
ceny na BAZARU automediku mi přijdou dost šílený obecně a třeba u disků jsem si kolikrát myslel, že se jedná o 4 kusy a ono to bylo jen za jeden. Asi si poláci myslí, že jsou ze zlata.
A perlička, třeba schránka na brýle stojí u opla funglovka asi 370,- korun, u Vojty ještě sleva a tam jsem je viděl běžně i přes 600,- kus, kde to jsme, když je bazarový zboží dražší než autorizák.
zlatej klubovej dodavatel...
A perlička, třeba schránka na brýle stojí u opla funglovka asi 370,- korun, u Vojty ještě sleva a tam jsem je viděl běžně i přes 600,- kus, kde to jsme, když je bazarový zboží dražší než autorizák.
zlatej klubovej dodavatel...
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Ano, mám prasklý i ten rámeček, který je kolem dokola a je vidět ze strany zrcátka.
Na automedik jsem koukal už dřív. A odradily mě právě ty ceny - za bazarové zrcátko dát skoro stejně jako za nové je padlé na hlavu. Navíc je v té inzerci strašný bordel - např. inzerát je na "zrcátko na astru", na fotce je úhledně vyskládaných sedm různých a ani tam není napsané, jestli levé, nebo pravé. Sumasumárum to ve mě naprosto nebudí důvěru.
Co se týče barvy, na tu prdím. Mám šedomodrou metalízu a než řešit, jak to nalakovat, tak koupím ještě černý kryt na levé a bude. Na tmavém autě ty černé nebudou tak bít do očí.
Shodou okolností mi dneska místní servis nabídl pravé komplet zrcátko i s výměnou za 2500 Kč, což je imho zlatá cena. A aspoň budu mít náhradní díly, až ho příště rozbiju novým originálním způsobem
Na automedik jsem koukal už dřív. A odradily mě právě ty ceny - za bazarové zrcátko dát skoro stejně jako za nové je padlé na hlavu. Navíc je v té inzerci strašný bordel - např. inzerát je na "zrcátko na astru", na fotce je úhledně vyskládaných sedm různých a ani tam není napsané, jestli levé, nebo pravé. Sumasumárum to ve mě naprosto nebudí důvěru.
Co se týče barvy, na tu prdím. Mám šedomodrou metalízu a než řešit, jak to nalakovat, tak koupím ještě černý kryt na levé a bude. Na tmavém autě ty černé nebudou tak bít do očí.
Shodou okolností mi dneska místní servis nabídl pravé komplet zrcátko i s výměnou za 2500 Kč, což je imho zlatá cena. A aspoň budu mít náhradní díly, až ho příště rozbiju novým originálním způsobem