Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes prisli tvrdo vytuzene darecky k narodkam (trosku obavy ze ergonomia paky bude v hrubom kontraste s jej designom) a po inspiracii Kesiho a Swabela som stihol este objednat insignia ostreky aj s ventilom plus (este uvidim ci vyuzitelny) privod klimy do kastliku.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Reklama
Tá páka vyzerá supeeeeer
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ja bych ji nechtel, leda ze bych si ji dal k pc
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná ta páka!Na kolik přišla korun?
Romank:Nakolik by přišla u tebe kdyby jsi ji měl!?
Mám stejné pneu a už mesiac jazdím po asfalte ...takto mi vydržia jednu sezónu aj vďaka nášmu super zákonu minim. 3,5mmmartin1.9 píše:Taky jsem před hodinou přezul Astru.Nadělil jsem ji Nokian W+.Tady je už pět cm sněhu.Jen doufám že už vydrží,škoda nových zimáků na asfalt.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
páka je supr mam jí v corse, ale sehnat za rozumný peníz je nadlidský úkon, na ebay je od 150€
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Má takovej aerodynamickej tvar, stejnej jako v octávce. I to provedení je podobný, jen neni OPC.
Jen, neni ten rámeček zlatej? Ten Vojty ne, ale ten Candyho..
Jen, neni ten rámeček zlatej? Ten Vojty ne, ale ten Candyho..
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
cena bola velice spatna: http://stores.shop.ebay.de/OPC-Nienhaus ... 1QQ_fsubZ8Oton píše:Moc pěkná ta páka!Na kolik přišla korun?
cez mail som ju od Nienhausu vyhandloval z 229,- na 205,-€ + 4€ posta
Za 180€ maju aj na 5-kvalt alebo pre Terezku za 219€ OPC paku do Insignie
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsme byly nakupovat vánoční dárky!A když jsme jely domů,tak jsme potkaly do protisměru novou Astru!Manželka se mě smála, když jsem vykřikl ":ty vole nová Astra a přitom otáčel hlavou jak projížděla kolem ! A pak čučel jak tele do bočního zrcátka
Já kolem ní (Zlínský dealer Opel) jezdím do školy, sice stojí, ale taky se pokaždé podívámOton píše:
Jinak nechápu řidiče, a tím tuplem kamionů, kteří předjíždí kola v úzké zátáčce do kopce před horizontem...
Dneska mě jeden takový v protisměru donutil poměrně dost sešlápnout brzdový pedál, až mi v zatáčce z kopce lehce ujela zadní náprava (na nových zimákách nenajeto ani 100 km, tak asi taky částečný podíl). Naštěstí jen trochu, jak jsem psal, takže to nebyl problém zkorigovat, ale to mám vždycky 100 chutí to otočit a jet za tím hňupem.
Podobnou historku mi vyprávěl před pár dny taťka, jen místo kamionu byl v hlavní roli autobus, vážně to nepochopím...