Ahoj, můžeš napsat co používáš ty? Rád si nechám poradit, vždy je lepší mít z čeho vybírat...x-father píše:Já mám v autě něco jiného...

Ahoj, můžeš napsat co používáš ty? Rád si nechám poradit, vždy je lepší mít z čeho vybírat...x-father píše:Já mám v autě něco jiného...
JJ. Proto jsem říkal, že bych to dal do zadního světlometu do nevyužité paraboly mlhovky, nebo do zadního nárazníku. Tam to bude nejdál od CL zapalovače, kam by asi dali rušičku a navíc odstíněné karoserií.mironto píše:Ja by som umiestnil GPS niekde dozadu (napr. piate dvere alebo nieco podobne), lebo ak by som bol zlodej a mam rusicku, tak ju dam asi najskor na palubovku
To není žádná věda. Mám v autě elektronickou knihu jízd Carcontrol od O2. Dělá to pro ně Secar, který delá sherlog, takže to danou funkci supluje.Mayki píše:Ahoj, můžeš napsat co používáš ty? Rád si nechám poradit, vždy je lepší mít z čeho vybírat...x-father píše:Já mám v autě něco jiného...
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |