Ahoj chlapi.
řešil někdo výměnu řídicí jednotky motoru? Mám problém se zapalováním a po peripetii s výměnou svíček a zapalovací lišty a mechanik identifikoval závadu v řídicí jednotce jednotce.
Nová je utopie, pak jsem slyšel, že to umí opravit (to taky není úplně levné) a co takhle sehnat starší z vrakoviště? Tam ale asi může být problém, že není zresetovaná TECH2? Nejde asi jen tak přehodit?
Díky za informace, Jakub.
Výměna řídicí jednotky motoru ECU (Z16XEP)
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna řídicí jednotky motoru ECU (Z16XEP)
Tá, ktorú zoženieš z iného uata, musí byť najprv odhlásená techom alebo op-comom (mozes to nazvat aj zresetovaná). Ináč ti bude nanič.
Ďalšia možnosť je zohnať jednotku a zapísať si VIN a security kód z darcovkého auta.
Ďalšia možnosť je zohnať jednotku a zapísať si VIN a security kód z darcovkého auta.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- vojtavojta
Zavolej RomanoviK.Kubiczek píše:Ahoj chlapi.
řešil někdo výměnu řídicí jednotky motoru? Mám problém se zapalováním a po peripetii s výměnou svíček a zapalovací lišty a mechanik identifikoval závadu v řídicí jednotce jednotce.
Nová je utopie, pak jsem slyšel, že to umí opravit (to taky není úplně levné) a co takhle sehnat starší z vrakoviště? Tam ale asi může být problém, že není zresetovaná TECH2? Nejde asi jen tak přehodit?
Díky za informace, Jakub.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ahoj všetci,
Bohužial riešim rovnaký problém, vedeli by ste poradiť aj mne? Nemám komu zavolať a ani mi nevie nikto poradiť. Auto mi stojí pred domom. Rovnako mám meniť riadiacu jednotku. Na palubovke mi svieti písme no F, a ja už neviem ani naštartovať.
Ďakujem za každú odpoveď a radu
Bohužial riešim rovnaký problém, vedeli by ste poradiť aj mne? Nemám komu zavolať a ani mi nevie nikto poradiť. Auto mi stojí pred domom. Rovnako mám meniť riadiacu jednotku. Na palubovke mi svieti písme no F, a ja už neviem ani naštartovať.
Ty budeš mít asi Easytronic převodovku,že?Tvůj problém je jednotka převodovky.Jednoznačně ji nech opravit.Pak ale budeš muset rutinou třeba pomocí Tech2 jednotku opět zprovoznit.Nikol píše:Ahoj všetci,