nech tam 2,3 pořád, takto to taky foukám a gumy jsou krásně rovnoměrně sjetýDalik píše:Tak jsme dneska přezuli na zimní. Chtěl jsem se zeptat, foukáte zimní pneu míň než letní?
Já řekl na 2.3, pak mě napadlo, že bych mohl o něco méně, ale zase na vyloženě zasněžené vozovce toho zas tolik nenajedu, tak jsem to nechal tak...
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
No právě, do prosince bylo míň jak 7 stupňů snad jen v noci ... Radši si budu na suché vozovce za těchto podmínek sjíždět tvrdší (=odolnější) směs než měkčí. Teď už přitujuje, tak jsem přezul.Tereza píše:Až teď ? Já vim, byla houby zima, ale stejně se to preventivně dělá už někdy v říjnu...Dalik píše:Tak jsme dneska přezuli na zimní.
Tereza -
Myslím že závodit s TDI proti 300 koňovým WRC-čkám by nebol až tak dobrý nápad , ideme pozerať
http://www.youtube.com/watch?v=0IedlMMdMQo
Myslím že závodit s TDI proti 300 koňovým WRC-čkám by nebol až tak dobrý nápad , ideme pozerať
http://www.youtube.com/watch?v=0IedlMMdMQo
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dnes jsme se projeli trosku ale uz pada snih s destem a 1C koukam ze zitra rano to bude pekna klouzacka, nerad bych zkousel jak mi funguje ESP
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a já nemůžu najít zimáky na služebnímilosh píše:Dnes jsme se projeli trosku ale uz pada snih s destem a 1C koukam ze zitra rano to bude pekna klouzacka, nerad bych zkousel jak mi funguje ESP
už není
Já tak před hodinou píchnul Ftip je na tom to, že to bylo půl kilometru od baráku!! ach bože. Zejtra ráno hlásí ledovku a já pojedu vepředu na jednom letním... chjo
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes vymenene ostrekovace aj s ventilcekom z Insiginie, odporucam, je to rozdiel oproti starym...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Tak dnes jsem jí pořídil zimní koberečky,doposud jsem tam měl ty géčkové.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Saša daj foto nech môžem porovnať
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Taky jsem před hodinou přezul Astru.Nadělil jsem ji Nokian W+.Tady je už pět cm sněhu.Jen doufám že už vydrží,škoda nových zimáků na asfalt.