prevodovka KO
Re: prevodovka KO
Ne ja myslím tak že keď za jazdy vyradis rýchlosť a brzdi ti prevodovka tak by mala byť vysoká spotebeba nie ? Mne obcas ukazuje na neutrali na 5-6 l ked idem cca 30
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
- Reklama
Těch 5-6 litrů je na hodnotu l/h nesmysl. Takže je ta spotřeba udávána v l/100km při rychlosti 30km/h když pojedeš rychleji, tak bude klesat. Reálná spotřeba se sice nezmění, ale těch 100km u jedeš dřív.
Opel Astra H 1.6 Z16XER TwinTop
Ja viem ale asi sa nechapeme... ja mam na mysli v neutrali mi ukazuje tolko až kym neprejde na l/h potom je to cca 0,5-0,6l/h
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Tak že na konec převodovku budu brat od Bundelese co chodi tady na forum ,ted jen čekam až ji zdemontuje s auta a servisak mohl pro ni zajectmartini píše:Tak vazeni probiraly se tu prevodovky M32 ...... a copak, ja mam prevodovku jinou a dneska po kontrole v servise protoze bylo huceni mi byla ukazana hromadka pilin, oleje bylo dost, ja ji dolival predtim nez jsem to tam dal 2dcl po kontrolni sroub......... tak ze se to bude resit.......jinou prevodovkou uvidime co sezenou......
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Preco nedas tu svoju zrepasovat?
Ak pojde dole tak cena za pracu (montaz/demontaz) sa platit musi tak ci tak a tu svoju mozes mat ako novu.
Pouzita sa moze dostat skor ci neskor do rovnakeho stadia.
Takisto, nezabudni pri vymene/repase pouzit novu specifikaciu oleja!
Tie prevodovky odchadzali hlavne koli degradacii v dosledku znehodnotenia oleja
Ak pojde dole tak cena za pracu (montaz/demontaz) sa platit musi tak ci tak a tu svoju mozes mat ako novu.
Pouzita sa moze dostat skor ci neskor do rovnakeho stadia.
Takisto, nezabudni pri vymene/repase pouzit novu specifikaciu oleja!
Tie prevodovky odchadzali hlavne koli degradacii v dosledku znehodnotenia oleja
Astra H, Z19DT
Ale ja nemam převodovku M32 ktera se tu probirala hodněkrat,počitam když dam jinou tak by mohla vydržet tydle ty neodchazej ,jenom ja byl vyjimka
Prehliadol som popis, sorry.
Ak je lacnejsie vymenit z vraku tak vymen
Ak je lacnejsie vymenit z vraku tak vymen
Astra H, Z19DT
Aktualni stav je takovy že převodovka ze Zafiry od Bundelese byla namontovana ale řazeni nešlo uplně, astra ma jinačí ,a přehozenim domku se to nevyřešilo, tak že se bude brat převodovka z Merivy a ta by už měla pasovat přesně kus za kus Servisak ji musi od Bundelese přivest, doufam co nejdřiv,