reproduktory
- Reklama
- milan7
- Kontaktovat uživatele:
Re: reproduktory
Tak repro jsou namontované. Auto jsem měl v servisu, tak jsem je nechal zároveň namontovat, sám bych si stejně asi netroufl.
Jedná se tedy o repro Pioneer TS-Q172C za cca 3700 Kč -- sada do předních dveří ... 2ks 16,5 cm a 2ks výškových (cca 2 cm), tedy celkem 4ks repro. Vzadu jsem zatím nechal originál. Výhodou této sady je, že přesně pasuje do více typů aut Opel - jak rozměry, tak konektory.
Ač jsem tedy montáž nedělal sám, zveřejním zde ještě obrázkový návod na Zafiru a Astru, který je v tištěné podobě dodáván v krabici, ať máte alespoň nějakou představu o složitosti montáže. (jak se v práci dostanu ke skeneru..)
A teď ke kvalitě... U původních repro mi vadilo, že zvuk je takový nevýrazný, plochý, umělohmotný (nevím jak to přesně popsat). U těchto repro se celkový pocit ze zvuku výrazně zlepšil. Investice rozhodně nelituji. Řekl bych, že dříve byl zvuk podprůměrný a nyní je "normální" Basová složka zvuku se zlepšila tak o 50%, výšková složka tak o 100%. Nyní mám nastavení basy/výšky tak +11/+9. Záleží samozřejmě na typu muziky a na tom, jak je nahrávka zmixovaná atp.
Tak zatím tolik... návody a foto krabice ještě dodám.
Jedná se tedy o repro Pioneer TS-Q172C za cca 3700 Kč -- sada do předních dveří ... 2ks 16,5 cm a 2ks výškových (cca 2 cm), tedy celkem 4ks repro. Vzadu jsem zatím nechal originál. Výhodou této sady je, že přesně pasuje do více typů aut Opel - jak rozměry, tak konektory.
Ač jsem tedy montáž nedělal sám, zveřejním zde ještě obrázkový návod na Zafiru a Astru, který je v tištěné podobě dodáván v krabici, ať máte alespoň nějakou představu o složitosti montáže. (jak se v práci dostanu ke skeneru..)
A teď ke kvalitě... U původních repro mi vadilo, že zvuk je takový nevýrazný, plochý, umělohmotný (nevím jak to přesně popsat). U těchto repro se celkový pocit ze zvuku výrazně zlepšil. Investice rozhodně nelituji. Řekl bych, že dříve byl zvuk podprůměrný a nyní je "normální" Basová složka zvuku se zlepšila tak o 50%, výšková složka tak o 100%. Nyní mám nastavení basy/výšky tak +11/+9. Záleží samozřejmě na typu muziky a na tom, jak je nahrávka zmixovaná atp.
Tak zatím tolik... návody a foto krabice ještě dodám.
Naposledy upravil(a) milan7 dne 09 pro 2009, 14:48, celkem upraveno 1 x.
link na dobru cenu na tieto reproduktory:
http://www.amazon.de/exec/obidos/tg/det ... A50WQ6/new
samozrejme zalezi ako si clovek vie obstarat dovoz z DE, ja mam to stastie, ze mam cez sestru dovoz zdarma
Inak na ten navod by som bol zvedavy
http://www.amazon.de/exec/obidos/tg/det ... A50WQ6/new
samozrejme zalezi ako si clovek vie obstarat dovoz z DE, ja mam to stastie, ze mam cez sestru dovoz zdarma
Inak na ten navod by som bol zvedavy
Zafira B Z19DT COSMO 88kw
DVD90 navi EU 2009
DVD90 navi EU 2009
Diky za kratkou recenzi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak snad taky brzy vymenim seriovy repro za ty Pioneery, ale zatjimalo by me jaky vykon maji tovarni opel repro? Poradi nekdo?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Nech pozrie milan7 na tie povodne co mal v dverach, co na nich pisu...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- milan7
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem udělal pár fotek... po kliknutí na fotku se zobrazí v původním (maximálním) rozlišení o velikosti souboru cca 1,5 MB.
Co se týče výkonu původních repro... na nich jsem žádné technické info nenašel, pouze různá identifikační čísla
Nejdřív krabice...
Teď návody...
celkový pohled
detail Astra H
detail Zafira B
Ještě původní vyndané reproduktory... (tj. originál GM)
Co se týče výkonu původních repro... na nich jsem žádné technické info nenašel, pouze různá identifikační čísla
Nejdřív krabice...
Teď návody...
celkový pohled
detail Astra H
detail Zafira B
Ještě původní vyndané reproduktory... (tj. originál GM)
Super fotecky
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jojo fotky jsou u repro hrozne dulezity
Chtelo by to videjo nebo aspon MP3 se zvukem ale srovnani pred montazi se staryma a to samy s novyma na stejnou hlasitost, ale to chce asi poslech ve voze, Beavisi neboj v lednu si poslechnes moje, jezisek uz mi je veze
Chtelo by to videjo nebo aspon MP3 se zvukem ale srovnani pred montazi se staryma a to samy s novyma na stejnou hlasitost, ale to chce asi poslech ve voze, Beavisi neboj v lednu si poslechnes moje, jezisek uz mi je veze
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Fotky, videa jak to hraje, montáááž
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem