takze jedu bomby a motorom brzdim vzdy, brzdy vyuzivam len ako doplnok ked nieco necakane zabrzdi predo mnou
nechcem setrit PHM ale spojku (zotrvak) ani brzdy nechcem setrit na to su ja jazdim na vykon a rychlosti hadzem ako v rychlo a zbesilo
Turbo / DPF ? Astra H Z19DT
Re: Turbo / DPF ? Astra H Z19DT
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- Reklama
Zdravím.
Tak jsme probrali jízdní styly .
Petrz a jak jsi na tom ty?
Astra Caravan 2006 1.9CDTI 88kW 8V (Z19DT)
Romano77, tak vzdy sa to zvrhne nejakym smerom, aj ked je to k danej teme
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Tezko rict, sam nevim co si mam myslet - byl jsem ve firme specializujici se na cisteni a renovaci DPF (dpfe.cz) a tam mi rekli, ze filtr ucpany neni. Mezitim probehla dalsi regenerace a auto uz tolik nehuli, to huleni pry vypada na propalenej filtr (prostrelenej) a ten uz by stejne renovovat nesel. Kdyz sahnu prstem do koncovky vyfuku, tak je tam cerno (u Zafiry mam cisto).Romano77 píše:Zdravím.
Ohledne tahu turba mi rekli, ze to je normalni u repasovanyho turba - pry tam radsi nastelujou spinani ve vyssich otackach a tim se i tak trochu chrani kvuli pripadne reklamaci toho repasu. Kazdopadne to pry neni vubec sranda sestelovat, aby tahalo jako z vyroby. Polovina repasovanych turbin se podle nich driv nebo pozdeji vrati s nejakym problemem, tak si rikam, zda jsem nemel poresit novy. Jinak jezdim a pomalu si zacinam zvykat na jiny tah turba.
Prachy za novy turbo a novej dpf se mi uz fakt davat nechce.
Premyslel jsem i filtr nechat vykuchat, ale od novyho roku uz pry budou hodne zprisneny emise, takze pry radeji nedelat - neslysel o tom nekdo?