je tam taka znacka na tej otacajucej sa casti a jedna na volante. Cize to das tak aby sedeli a mas to zarovno ja som tiez nad tym rozmyslal pred tym ako som to dal dole, ale ked to budes vidiet tak hned ti to bude jasneLuke píše:Jak poznám při vracení volantu na své místo, že je správně - tzn. že nebude ani více doleva/doprava? Aby byl tak jak má být?
Výměna volantu
Re: Výměna volantu
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
- Reklama
quicky - díky za normální odpověď, která mi pomohla přesný opak než vojtavojta...
- vojtavojta
Ja jsem spatne pochopil otazku,a myslel jsem o rozsviceni kontrolky ESP,po napojeni CIM-u ve spatne poloze,srry.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
V pohodě jen to vyznělo, že si ze mě děláš prdel..
zdravim, menili mi kompletne spojku, zotrvačnik atď a od vtedy mi svieti kontrolka ESP, chcel som chybu vymazať, no nevedel som. Inač všetko ok.
viete kde moze byt chyba? dakujem
viete kde moze byt chyba? dakujem
mne tiez teraz menili spojku chavalabohu vsetko ok . Ako si mazal chybu? (diagnostika, vytiahnutie baterky)
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
chybu som skušal mazať aj diagnostikou a aj odpojením baterky, no ESP svieti nadalej a aste som zabudol napisat, ze smerovky sa mi nevracaju naspäť. predná náprava bola dole
a akou diagnostikou? Ide to z teba ako s chlpatej deky:) ( pri popisovany problemu na dialku je tazko niekomu radit ked su neni jasne vsetky skutocnosti, nik tu nieje jasnovidec) Ak to bolo robene cez opcom tak to nemuselo prepisat potom len TechomII ak sa chyba znova objavi treba pozriet CIMko podla mna ale moze tam byt aj nieco ine, skusit pozriet asi aj poistku a kabelaz citam je aj stava
Naposledy upravil(a) Q-čko dne 14 pro 2015, 11:29, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
skúsime ešte túto operáciu z predošleho príspevku a dám vedieť,
Otoc CIM uplne do leva,a potom otacej na doraz do prava a otacky podel dvema,a o tolik vrat do leva
mimochodom ďakujem
Otoc CIM uplne do leva,a potom otacej na doraz do prava a otacky podel dvema,a o tolik vrat do leva
mimochodom ďakujem
zatial nic nepomohlo. pri vymene spojky bola vonku predna náprava a bol odpojený stlpik volantu a po zložení svieti kontrolka ESP a nevracaju sa naspät blinkre. ja som osobne pri tom nebol. máte niejaké skusenosti a rady!?
Ďakujem
Ďakujem