predná maska OPC
Re: predná maska OPC
Otazocka.....takze OPC maska nesedi na po FL naraznik?
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- Reklama
zdr chodis tady jeste?Robo M píše:... mam este jednu otazku ... mate niekto skusenosti s nastriekanim interierovych plastov na cierno? Nikde neviem najst original cierne diely.
Robo eMe, ja zkusenost mam, samodomo na koleni, ciste cerny lak ve spreji, leskly, zn. Montana, dostupna v graffiti shopech ci treba taky mozna v barvy&laky..
mrkni ke mne do vlakna, nebo tady
co ta Tvoje maska vyresil si to COOOOO???
Q prece ne dyt ta maska je do spicky k opc narazniku neni? pochybuju pochybujuuuuuuuuu..
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
no mne bolo povedane, ze maska z GTCalebo OPC by mi mala sedet tak preto som zmateny.........
Maska nesedí, GTC/OPC má nárazník do špičky. Musel by si mít i novej nárazník.
no a dyt prece po FL je na crvnu do spicky neeeeeeeee?
jeden z rozdilu mezi pred a po FL si myslim, plus kolem mlhovek jinaci zeaaaano..
jeden z rozdilu mezi pred a po FL si myslim, plus kolem mlhovek jinaci zeaaaano..
hmmm skusal to niekto alebo to je len tak povedane
a spodna opc mriezka tiez nesadne do obyc naraznika?
a spodna opc mriezka tiez nesadne do obyc naraznika?
- vojtavojta
Byl tady naposledy v dubnu 2014r.jakubino píše:zdr chodis tady jeste?Robo M píše:... mam este jednu otazku ... mate niekto skusenosti s nastriekanim interierovych plastov na cierno? Nikde neviem najst original cierne diely.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
nechodi..
no Q ! Ty chces dat aj dolu mrizku? to bude presne to co maska, mrizka bude taky jinaci a nebude pasovat na Tvuj naraznik, do OPC ledatak.. takze co, mas doma OPC naraznik cooooo?
no Q ! Ty chces dat aj dolu mrizku? to bude presne to co maska, mrizka bude taky jinaci a nebude pasovat na Tvuj naraznik, do OPC ledatak.. takze co, mas doma OPC naraznik cooooo?
keby som mal OPC naraznik tak sa nepytam, kamo Len som chel vedet ci by sa to dalo nejak skusit alebo ci by sa to dalo nejak upravit aby to sadlo. Chcel som vediet ci to niekto skusal. Dat vsetko tak co kam sedi je jednoduche A kupit zasa naraznik je velka palka + maska + ine veci.
...no jo no! ale to by si nebyl Ty jahahahaaaa garazmajster pane, jiste prekvapis!!
nac delat jednoducho, kdyz to jde udelat sice sloziteji ale JDE!! budu se tesit, cawec
nac delat jednoducho, kdyz to jde udelat sice sloziteji ale JDE!! budu se tesit, cawec