zaslepení EGR u 1.9CDTI
Re: zaslepení EGR u 1.9CDTI
Díky Swabel, někde jsem se dočetl, že je lepší dát záslepku jen z jedné strany , prý se na výstupu nedává k vůli většímu zanášení EGR, tak nevím jestli jen jednu? Napiš prosím cenu za kolik jednu nebo 2? i s poštovným.
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM
OP-COM
- Reklama
Zaslep to kompletne a si bez starostí
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
Ahoj,Diablo:myslíš z obou stran?
OP-COM
OP-COM
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tolko rozmyslania. Obaja sme ti tu napisali, ako to treba zaslepit. Podstatne je zaslepit pred EGR ventilom, aby sa obmedzil prietok spalin do sania.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Dobrá, jen jsem potřeboval ujistit Takže 2x záslepka, koukám že na netu jsou k dostání v Polsku, dají se koupit tu nebo je Swabel máš? A ta cena? Díky
OP-COM
OP-COM
Nie ja som myslel, aby si nedával len tie obmedzenia prietoku (záslepka s menšími otvormi), ale pevnú záslepku a EGR off. Buď ho vypnúť priamo v RJ alebo cez ten emulátor, čo ponúka Swabel.jendaland píše:Ahoj,Diablo:myslíš z obou stran?
Ja mám ten emulátor asi pol roka a cca. 6tis km a zatiaľ úplne bez problémov, žiadne chyby RJ nevypisuje, auto ide, DPF regeneruje
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
Takže Diablo, musel bych dát 2X záslepku bez děr+emulátor a jestli to dobře chápu tak software nechat jak je (nic neprogramovat)Dpf nemám už od výroby , takže vypalování mě netrápí, jde mi o to aby se EGR nezanášel. Kolik ta sranda stojí? Je to na jízdě nějak znát?(rychlejší - lépe táhne-spotřeba)
Díky
Díky
OP-COM
OP-COM
Ide tam len jedna záslepka bez dier na vstup do EGR.
Popravde ja som nespozoroval rozdiel medzi zaslepeným a normálnym EGR. Skôr ide len o pocit, že som obišiel jedno "kurvítko".
Cenu si vyžiadaj od Swabel-a, mám to od neho.
Popravde ja som nespozoroval rozdiel medzi zaslepeným a normálnym EGR. Skôr ide len o pocit, že som obišiel jedno "kurvítko".
Cenu si vyžiadaj od Swabel-a, mám to od neho.
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Záslepku berz dier dať nemôže, bude to hádzať chyby.
Záslepka s dierami ca 8€, tesnenia 6€ za kus cca.
Záslepka s dierami ca 8€, tesnenia 6€ za kus cca.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
No ak dá len záslepku tak ano, potrebuje s dierami, ale ak dá emulátor tak tam ide bez dier.
Alebo sa mýlim?
Alebo sa mýlim?
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)