Zásuvka 12V v kufru
Zásuvka 12V v kufru
Ahoj,
potřeboval bych do zavazadlového prostoru zásuvku 12V. Kdyby byla jen na svítilnu apod. asi bych to moc neřešil, ale potřebuju, aby mi utáhla i lednici při cestě na dovolenou. Máte někdo zkušenost s instalací, kam ji zapojit, pojistky apod... ? Myslím, že natáhnout drát od zapalovače vpředu taky není ideální, nebo by to šlo?
Díky
potřeboval bych do zavazadlového prostoru zásuvku 12V. Kdyby byla jen na svítilnu apod. asi bych to moc neřešil, ale potřebuju, aby mi utáhla i lednici při cestě na dovolenou. Máte někdo zkušenost s instalací, kam ji zapojit, pojistky apod... ? Myslím, že natáhnout drát od zapalovače vpředu taky není ideální, nebo by to šlo?
Díky
- Reklama
Re: Zásuvka 12V v kufru
nevim jak u kombi ale já u vanu měl připravenou na pravý straně vzadu díru se záslepkou a konektor, koupil sem origo zásuvku asi za 150kč a zapojil a vše běží
podle schémat je to zapojený kabelem o průřezu 1,5mm2 na pojistku (15A) FR30 pokud má auto zadní elektronické centrum nebo F52 pokud nemá
napiš jestli máš zadní el. centrum a pak ti můžu poslat pozici pojistky
podle schémat je to zapojený kabelem o průřezu 1,5mm2 na pojistku (15A) FR30 pokud má auto zadní elektronické centrum nebo F52 pokud nemá
napiš jestli máš zadní el. centrum a pak ti můžu poslat pozici pojistky
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zadní el. centrum mám, budu rád za, když poradíš
tady je trochu vidět kde zhruba byla připravená ta díra a svorkovnice
napájení jde to přes XR3 pin 2 na pojistku FR30, druhý kabel na kostru
napájení jde to přes XR3 pin 2 na pojistku FR30, druhý kabel na kostru
Dííííííky , hned ráno se do toho pustím.
Díky moc!!
Díky moc!!
Nechci tady delat OT ale k cemu ti bude v zime v aute lednice? Ze to nepocka do leta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Protože už teď plánuju dovolenou u móře , abych chytil slušnej termín a místo a tak nějak jsem si vzpomněl, že tam tu zásuvku nemám .
V únoru se chystám na lyže do itošky, kde si budem vařit a jako správnej čecháček, berem hotový jídla sebou a jistě pochopíš, že si cestou chceme v autě i zatopit .
V únoru se chystám na lyže do itošky, kde si budem vařit a jako správnej čecháček, berem hotový jídla sebou a jistě pochopíš, že si cestou chceme v autě i zatopit .
Je nejaka sanca ze podobna priprava bude aj u 5dveroveho hatchbacku?
Astra H, 1.7 CDTi
To: pueblo Dopadlo to? Sám se o to také zajímám.
v tisu je nákres jenom pro combi tak bych moc nedoufal...Vladdo píše:Je nejaka sanca ze podobna priprava bude aj u 5dveroveho hatchbacku?