Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
Re: Zimne pneu - mate nejake odporucania, odkazy?
TO: Sauce.
To byl pokus o fór? Nebo provokace někoho, kdo má teprve čekačku na pneuservis?
sorry za OT, ale všichni víme, že přezout na 2dny zpátky na léto je energetická ztráta.
To byl pokus o fór? Nebo provokace někoho, kdo má teprve čekačku na pneuservis?
sorry za OT, ale všichni víme, že přezout na 2dny zpátky na léto je energetická ztráta.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Reklama
Nové testy zimných pneumatík, snáď niektorím pomôžu pri výbere
http://auto.sme.sk/c/7487563/pozrite-si ... matik.html
http://auto.sme.sk/c/7487563/pozrite-si ... matik.html
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
Aký máte názor na Korejské zimné pneumatiky Nexen Winguard Snow G WH1, do octávii, rapidiek a niektorých VW - gumy Nexen dávajú ako prvovýrobu. Máte s nimy niekto skúsenosť.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Ahoj, když se na to podívám selským rozumem, tak zimní za docela rozumnou cenu jsou jedině NOKIAN. Finové mají zimu skoro celý rok, takže pro ně je sníh něco jako písek pro afričany... .nero píše:Aký máte názor na Korejské zimné pneumatiky Nexen Winguard Snow G WH1, do octávii, rapidiek a niektorých VW - gumy Nexen dávajú ako prvovýrobu. Máte s nimy niekto skúsenosť.
S korejskými NEXENy nemám zkušenosti, ale třeba nebudou špatné v tom našem Britském deštivém zimním období.
Opel Zafira B 1.7 CDTI (8V) COSMO 81 kW (chip PowerTEC 107,2 kW), 2009, Z17DTJ, DPF, Božský MKJ, ABS Full, Quick Heat, CID, DVD90
Ahoj, když se na to podívám selským rozumem, tak zimní za docela rozumnou cenu jsou jedině NOKIAN. Finové mají zimu skoro celý rok, takže pro ně je sníh něco jako písek pro afričany... .nero píše:Aký máte názor na Korejské zimné pneumatiky Nexen Winguard Snow G WH1, do octávii, rapidiek a niektorých VW - gumy Nexen dávajú ako prvovýrobu. Máte s nimy niekto skúsenosť.
S korejskými NEXENy nemám zkušenosti, ale třeba nebudou špatné v tom našem Britském deštivém zimním období.
Opel Zafira B 1.7 CDTI (8V) COSMO 81 kW (chip PowerTEC 107,2 kW), 2009, Z17DTJ, DPF, Božský MKJ, ABS Full, Quick Heat, CID, DVD90
Aj cina/azia sa lisi kvalitou.
Vo vseobecnosti su OK az pokial pride na dazd, tam mierne zaostavaju.
Z lacnych gum by som radsej siel do dcer Continentalu (matador, barum) ako Nexen.
Osobne ma Barum sklamal (mozno zla varka) a Matadory som v zime vyjazdil 2 sady + brat aj otec jazdia na Matadoroch v zime.
Byvame v horach a gumy su OK
Nokiany su o cca. 15 eur na gumu drahsie ale kvalitne velmi dobre, kamarat to obul na Ccko medveda a neocakavam, ze by mal mat v zime problemy.
Keby som uz nemal zimne kupene tak pri mojom zimnom najazde (do 10 000) idem do Matadorov Sibir Snow
Vo vseobecnosti su OK az pokial pride na dazd, tam mierne zaostavaju.
Z lacnych gum by som radsej siel do dcer Continentalu (matador, barum) ako Nexen.
Osobne ma Barum sklamal (mozno zla varka) a Matadory som v zime vyjazdil 2 sady + brat aj otec jazdia na Matadoroch v zime.
Byvame v horach a gumy su OK
Nokiany su o cca. 15 eur na gumu drahsie ale kvalitne velmi dobre, kamarat to obul na Ccko medveda a neocakavam, ze by mal mat v zime problemy.
Keby som uz nemal zimne kupene tak pri mojom zimnom najazde (do 10 000) idem do Matadorov Sibir Snow
Astra H, Z19DT
Nexeny jsou úplně v pohodě. To, že někdo má dlouhou zimu neznamená, že dělá dobré gumy. (Nokian) Taky se ti může stát, že ti přijdou Nokiany Made in SSSR a s kontrolou kvality v této zemi bych si iluze nedělal.
- vojtavojta
Minuly rok som dostal Nokian zadarmo k autu v ramci nejakej akcie v Opli. To su najhorsie pneumatiky ake som kedy jazdil Tuto zimu letia do kosa a kupujem si normalne pneumatiky, hento bolo zivotu nebezpecne.
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Já bych ti doporučil Continentaly TS850.
Mám je už dva roky a jsem s nima spokojený. Doporučil mi je kámoš (vedoucí ATU). .
A zatím co jiná auta předemnou na sněhu tancujou čardáš, já je v klidu objíždím a mizím v dáli.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
Mám je už dva roky a jsem s nima spokojený. Doporučil mi je kámoš (vedoucí ATU). .
A zatím co jiná auta předemnou na sněhu tancujou čardáš, já je v klidu objíždím a mizím v dáli.