Zafira di Mauro
Re: Zafira di Mauro
Sousedova na CNG je o 5 let novejsi, ale nevim jestli i hezci... (akorat ty zadni svetla bych menil)
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels
- Reklama
.. Ty vis proc si to tak napsal ja mam jasno, stejne jako Ty
btw.: hod mi prosim par fotek, to je "Tvoje" prevozova sanitni kara?
btw.: hod mi prosim par fotek, to je "Tvoje" prevozova sanitni kara?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Aj ja strecha spravi vela. Vyzera to super
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Grazie ragazzi!
Ako je to v Taliansku s tankovanim CNG? Je to bezne, ako u nas na pumpach LPG? Co je viac rozsirene?
Ahoj Miro (odvozuji od mironto... )
Vubec jsem si tveho dotazu nevsim, tak promin.
Tady se tomu rika Metano, kdybys hledal CNG, tak na tebe budou vsichni vejrat, jakou ze to mas nemoc...
Jednoznacne rozsirenejsi je LPG. Hustota cerpacich stanic je urcite alespon 3x vyssi nez na metan. I kdyz vychazi metan na nakladech o malinko min, lpg maj lidi radsi.
Nadrze jsou velke a tezke, casto zabiraji skoro cely kufr, tankovani trva dlouho, a nizsi vykon je citit vic, nez u lpg. U nejnovejsi zastavby na lpg uz neni znat, kdy se jede na benal, a kdy na plyn. Jen u turbo motoru je to znat.
Zafira je moje 2 auto co nejezdi na plyn. Doted jsem jich mel 9 vcetne turbo motoru, a nas mladej 4. Vsechny na lpg. Cerpacky na metan jsou takove schovanejsi, nejlip je si koupit mapu cele Italie i s adresama. Nebo udelat zastavbu na LPG!
Vubec jsem si tveho dotazu nevsim, tak promin.
Tady se tomu rika Metano, kdybys hledal CNG, tak na tebe budou vsichni vejrat, jakou ze to mas nemoc...
Jednoznacne rozsirenejsi je LPG. Hustota cerpacich stanic je urcite alespon 3x vyssi nez na metan. I kdyz vychazi metan na nakladech o malinko min, lpg maj lidi radsi.
Nadrze jsou velke a tezke, casto zabiraji skoro cely kufr, tankovani trva dlouho, a nizsi vykon je citit vic, nez u lpg. U nejnovejsi zastavby na lpg uz neni znat, kdy se jede na benal, a kdy na plyn. Jen u turbo motoru je to znat.
Zafira je moje 2 auto co nejezdi na plyn. Doted jsem jich mel 9 vcetne turbo motoru, a nas mladej 4. Vsechny na lpg. Cerpacky na metan jsou takove schovanejsi, nejlip je si koupit mapu cele Italie i s adresama. Nebo udelat zastavbu na LPG!
Kontrolni otazka: kolik vyjezdu z garaze by prezil predni spoiler kdybych ho mel?
Hmmm, nerozumiem, preco potom nemcuri robia tovarensku zastavbu CNG a nie LPG (inac meno si trafil )?
To nevim, zvlast kdyz metanova ma myslim jen 19 litrovou nadrz na benzin, zatimco lpg-ckova plnohodnotnou. Ja bych to teda nechtel.
Dalsi kontroln otazka.
Pasuje spoiler 5 dveri z Astry na Zafiru? Muzu ho mit zadara, jen si pro nej dojet.
Dalsi kontroln otazka.
Pasuje spoiler 5 dveri z Astry na Zafiru? Muzu ho mit zadara, jen si pro nej dojet.