Výbava - Automatické rozsvícení světel po nastartování
Re: Výbava - Automatické rozsvícení světel po nastartování
Bohužel se to stává. Důvod neznám, ale na předchozím Háčku se mi to stalo a co vím, tak i kolegům z okolí. Na Zafiře se to zatím nestalo. Stačilo odpojit a připojit baterku a bylo to zase OK. Nebo použít postup od Mironta
- Reklama
- vojtavojta
Ano,taky jsem to tak delal.mironto píše:Samo od seba by sa to deaktivovat nemalo, je to ale mozne vypnut/zapnut tocenim prepinaca svetiel. Tu je o tom pisane viacej, precitaj a skus potocit.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =70#p67222
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
tak som to hneď vyskúšal podľa návodov vo vlákne a je to jednoduché... z polohy 0 do polohy stretávačiek a hneď naspat na 0 a denné veselo svieti dalej
ZAFIRA 1,9 CDTI, 88kW, Z19DT 2007
ASTRA G X20DTL 1999 - my ex, les totales
Zdravím v posledních minutách tohoto roku. Pánové, našel by se někdo, kdo by mi přeprogramoval světla na automatické svícení po nastartování? Senzor i polohu auto na vypínači mám. Zafira 2005, 103 kW. Okolí Hranic, Přerova?
- vojtavojta
Muzem to zkusit na Vsetine.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Výbava - Automatické rozsvícení světel po nastartování
V Ostravě.
Nebo uživatel "Jocker" v Přerově, případně sem tam v Hranicich. Napiš jemu.
Nebo uživatel "Jocker" v Přerově, případně sem tam v Hranicich. Napiš jemu.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Nebo jestli chceš, tak to můžem naprogramovat u mě v H. Moštěnici.
Nyní: Z-B, 1,9 CDTI/74 kW, Z19 DTL, r.v. 12/2007 (a Š-Felicia)
Dříve: Fiat 127, Š 105
OP-COM China 08/2010 v1.39 a 03/2012 fw 1.59 k dispozici.
Dříve: Fiat 127, Š 105
OP-COM China 08/2010 v1.39 a 03/2012 fw 1.59 k dispozici.
Pánové, podle počtu, Vás ochotníků, to asi nebude takový problém. To mě těší. Na doporučení Frydexe jsem oslovil Jockera. Podle jeho odezvy se ještě ozvu. Všem dík.
zdravím,
je tu toho popísaného veľa, popozeral som aj iné témy a mám v tom ešte vačší bordel.
včera sme s kamošom chceli aktivovať denné svietenie tým variantom 5 , zdalo sa že to išlo, ale svetelný senzor zapracoval a skratka svetla rozsvietil lebo sa mu zdalo ze už je tma. Dnes rano svetlá nerozsvietil.
Celkom sme sa s tým babrali, možno sme to až prekombinovali. Asi sme nemali nič robiť so svetelným senzorom, že? Dnes som ho skúšal cez den zakrit a svetla rozsvietil, takže ide...no skratka to nejde tak ako som chcel.
Chcelo by to niekoho kto sa vyzna viac ako mi dvaja, nie je tu niekto z MT alebo okolia čo by poradil ako na to?
astra h kombi 2008 1,9cdti 74kw
je tu toho popísaného veľa, popozeral som aj iné témy a mám v tom ešte vačší bordel.
včera sme s kamošom chceli aktivovať denné svietenie tým variantom 5 , zdalo sa že to išlo, ale svetelný senzor zapracoval a skratka svetla rozsvietil lebo sa mu zdalo ze už je tma. Dnes rano svetlá nerozsvietil.
Celkom sme sa s tým babrali, možno sme to až prekombinovali. Asi sme nemali nič robiť so svetelným senzorom, že? Dnes som ho skúšal cez den zakrit a svetla rozsvietil, takže ide...no skratka to nejde tak ako som chcel.
Chcelo by to niekoho kto sa vyzna viac ako mi dvaja, nie je tu niekto z MT alebo okolia čo by poradil ako na to?
astra h kombi 2008 1,9cdti 74kw
Niekde bolo pisane, ze pri kombinovani variant to moze cez opcom zblbnut a svetla napr. ostanu svietit po vypnuti alebo nenaskocia.
Ak je tam vazne variant 5, musi fungovat funkcia daylight (nastavili ste variant 5 aj v UEC aj REC?)
Ak ano, treba skusit odpojit bateriu na 15-20 minut pripadne skusit zapnut funkcionalitu ak je variant 5 nastaveny vypinacom svetiel (myslim ze zapnut-vypnut-zapnut v slede par sekund).
Day light by mal potom fungovat
Ak je tam vazne variant 5, musi fungovat funkcia daylight (nastavili ste variant 5 aj v UEC aj REC?)
Ak ano, treba skusit odpojit bateriu na 15-20 minut pripadne skusit zapnut funkcionalitu ak je variant 5 nastaveny vypinacom svetiel (myslim ze zapnut-vypnut-zapnut v slede par sekund).
Day light by mal potom fungovat
Astra H, Z19DT