Čištění autosedaček
Čištění autosedaček
Ahoj, doporučíte mi někdo něco na čištění autosedaček s čím jste spokojení? Koupil jsem si nedavno nějaky levny rozprašovač v supermarketu, ale příjde mi, že je celkem na ... Tuhe astru mám dva roky a ještě jsem ty sedačky nečistil, venku je pěkně, tak si myslím e je ideální čas se do toho pustit...
Astra H Cosmo, rv 2005, 1,9CDTI 16V 88KW
- Reklama
Re: Čištění autosedaček
pre mna najlepsie nepotrebujes ani kefu, ani vysavat po naneseni, krasne cisti a pekne vonia...
Svého času synátor neudržel obsah žaludku a za chvíli byla kachna mezi námi Nechal jsem si auto profesionálně vyčistit. Stálo mě to asi 15 stovek, ale interiér byl jak nový. Doporučuji dělat to aspoň jednou za 2 roky, doma jsem interiér nikdy tak perfektně nevyčistil. Jen se dámy velmi divily, kolik je v Zafiře odkládacích prostor (vyčistily všechny odkládací prostory i skříňky v panoramě), o vyklápěcí 3. řadě ani nemluvě
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Oněgin píše:Jen se dámy velmi divily, kolik je v Zafiře odkládacích prostor (vyčistily všechny odkládací prostory i skříňky v panoramě), o vyklápěcí 3. řadě ani nemluvě
Jsem si to predstavil...holky vidi prijizdet Zafiru s "hrbem" na strese, a sprintuji za sefem pozadat o nahradni volno...
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels